Nakon pokušaja da se ostvari kao profesionalni fotograf, a koji je neslavno propao, Brooklyn Beckham odlučio se baviti kuhanjem. Doduše, amaterski, no to ga ne spriječava da pokušaje pripremanja jela objavljuje na društvenim mrežama.

Sin Davida i Victorije Beckham sad je fanove ‘počastio’ novom snimkom koja pokazuje njegov proces pravljenja sendviča s pohanim filetom ribe i pomfritom. Video započinje tako što Brooklyn reže krumpir i prži ga. Zatim pravi smjesu za pohanje u koju stavlja filete ribe. Nakon što ispeče i ribu baca se na pravljenje umaka. Nakon što je sve pripremio, uzeo je tost, složio je sendvič i zagrizao ga.

Video je u kratkom roku skupio hrpu lajkova i komentara.

Izgleda nevjerojatno i ukusno’, ‘Sad sam gladna’, ‘Rado bih ovo jeo’, ‘Izgleda super, pokušat ću i ja ovo napraviti. Hvala’, ‘Planirala sam preskočiti večeru, ali sad sam se predomislila’, pisali su mu neki fanovi.

No nisu svi bili impresionirani njegovim kulinarskim umijećem.

Možda da idući put radiš grah na tostu’, ‘Tartar je previše vodenast’, ‘Možda da se zaposliš radije nego da gubiš vrijeme na pečenje pomfrita?’, ‘Mogu pogađati tvoje iduće zanimanje? Model? Biolog?’, 'Je li ovo šala?', poručili su mu kritičari.

Brooklyn Beckham je kuhar u usponu
Instagram 

Inače, 23-godišnji nasljednik nedavno se odlučio na viralni izazov zbog kojeg je završio u suzama. Naime, kuhar u usponu objavio je na Instagramu video u kojemu jede Paqui tortilja čips koji se sastoji od iznimno ljutih začina. Cilj izazova je uzeti komad čipsa i što duže izdržati prije nego što nešto popiješ ili pojedeš.

Činilo se da se Brooklyn nije bio spreman poštovati taj dio izazova jer je uz sebe imao čašu mlijeka dok je jeo. Ubrzo su mu suze počele curiti niz lice jer je pojeo čips koji je nastao od sjemena naziva Carolina Reaper, najljuče papričice na svijetu. Nakon toga je pio mlijeko.

'Pojedite cijeli čips. Pričekajte što duže prije nego što pojedete išta. Objavite svoju reakciju na društvenim mrežama', piše na stranici Paqui tortilja čipsa.

Kako piše Daily Mail, postoje zdravstveni izvještaji da su ljudi nakon što su sudjelovali u ovom izazovu, osjećali velike bolove u trbuhu. U jednoj školi u Minnesoti su pozvali hitnu pomoć nakon što je grupa učenika jela čips. Zbog toga su neki napali Brooklyna, no čini se kako njega ne diraju komentari ‘hejtera’.

Brooklyn je zbog razmaženog ponašanja dobio epitet 'nesposobnog sina', a iako ima 23 godine, iza sebe već ima nekoliko propalih karijera - onu modela, fotografa, a čini se i kuhara. Šuškalo se kako je i njegovoj supruzi milijarderki Nicoli Peltz dojadilo što mu ništa ne uspije, no čini se kako je par zaljubljeniji no ikad.