Već vrapci na grani znaju da se Nicola Peltz i njezina svekrva Victoria Beckham blago rečeno ne slažu najbolje. Posvadile su se oko Nicolinog i Brooklynovog vjenčanja, jedna drugu su rasplakale, nisu skupa ljetovale, a generalno se ignoriraju. Inače složan klan Beckhamovih zbog mlade je nasljednice Nicole tako zaratio otkako se ona udala za Brooklyna u travnju ove godine.

Zna se tako da je najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 24-godišnji Brooklyn odbio s njima ljetovati ove godine, a roditelje jedva da i viđa. Posve je opsjednut svojom suprugom i mladom nasljednicom Nicolom, a koja je više puta na društvenim mrežama poručila kako ju nije briga za mišljenje njegove obitelji.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su se vjenčali u travnju 2022
Profimedia 

Iako mnogi misle da je njihov odnos toksičan te da je Nicola kriva za raskol Brooklynove obitelji, on to ipak ne vidi tako. Upravo suprotno, svakog dana iznova dokazuje koliko je zaluđen svojom suprugom. Tako je sada dao intervju za magazin People te otkrio kako mu je jedna od najvećih životnih želja ta da mu Nicola rodi mnogo djece.

'Njezina obitelj živi na Floridi, a moja u Velikoj Britaniji. Mi smo pak svoje gnijezdo izgradili u Los Angelesu i divno nam je. Ne treba mi ničije društvo osim njezinoga', započeo je svoju emotivnu ispovijest zaljubljeni Brooklyn.

Brooklyn Beckham želi postati otac
Instagram 

'Mogao sam imati djecu još jučer. Očito, radi se o njezinom tijelu i ona mora na to pristati, ali oduvijek sam želio imati puno djece. Biti posve okružen svojim potomcima. To je nešto o čemu oduvijek sanjam. Moj otac je mene dobio s 23 godine, ja već imam 24. Vrijeme je da postanem tata', rekao je Brooklyn.

No, iako je on možda spreman, Nicola nikada nije komentirala da je i ona istog mišljenja. Tri godine starija milijarderka i glumica jednom je čak rekla kako se ne vidi u ulozi majke, pa nismo baš sigurni da će se Brooklynovi snovi o brojnom potomstvu tako brzo ostvariti.