Prije nekoliko dana, na sam Božić, na društvenim se mrežama ponovno počelo šuškati o odnosu modne dizajnerice Victorije Beckham i njezine snahe, supruge Brooklyna Beckhama, Nicole Peltz.

Naime, bivša članica grupe Spice Girls pohvalila se obožavateljima kako s obitelji slavi Božić, a pored fotografija je poručila: 'Tata nastavlja Beckham obiteljsku tradiciju. Brooklyn, nedostaješ nam, puse'.

I tu je nastao problem jer Victoria nigdje nije spomenula njegovu suprugu s kojom je navodno u velikom ratu još od njihovog vjenčanja. Također, najstarije dijete Beckhamovih nije reagiralo na fotografiju, već je objavio božićne fotografije sa suprugom iz njihovog doma.

Ranije je dizajnerica mrtva-hladna izrezala Nicole s obiteljskih fotografija, no pokušala se opravdati kako je to učinila slučajno. Zbog svega je zaradila i nadimak 'svekrva iz pakla', a Brooklyn i Nicola 'novi Meghan i Harry' koji su zapravo pobjegli od njegove obitelji.

Victoria Beckham i Nicola Peltz navodno nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

Sada su paparazzi uslikali odbjegli par zajedno s pjevačicom Selenom Gomez u Los Cabosu, Meksiku, pa se čini da će zajedno proslaviti Novu godinu. Iako nitko nije znao da se oni druže dok nisu na društvenim mrežama objavili da zajedno krajem studenog slave Dan zahvalnosti, čini se da trenutno prolazale utjehu u zajedničkom društvu. 

Naime, u posljednjih 6 godina svog života Selena je prošla kroz bolni prekid s Justinom Bieberom, svojom teen ljubavi, a koji se kasnije oženio za Hailey Bieber. Zbog slomljenog srca Selena je završila u centru za mentalno zdravlje te je imala slom živaca.

Uz to, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj i lupus te je zbog lošeg mentalnog zdravlja morala otkazati turneju. O svim traumama dodatno je progovorila za časopis 'The Rolling Stone' te šokirala javnost ispoviješću koja slama srce.

'Bit ću vrlo otvorena sa svima u vezi ovoga: bila sam u četiri centra za liječenje', otkrila je Gomez u intervjuu. 'Mislim da mi je u ranim dvadesetima počeo slabiti kompas za realnost, tada sam se počela osjećati kao da ne kontroliram što osjećam, bilo to jako dobro ili jako loše', rekla je. Njezine faze povišenog ili pak mračnog raspoloženja trajale bi tjednima ili mjesecima i ne bi mogla uprijeti prstom u to što bi ih izazvalo. Ponekad danima nije mogla zaspati.

Nicola Peltz, Brooklyn Beckham i Selena Gomez na putovanju u Meksiku
Profimedia 

Što se Beckham obitelji tiče, postoje i oni koji smatraju kako je Nicola od početka htjela zamijeniti Victoriju u životu svog supruga koji je prethodno bio izrazito vezan za obitelj, posebno svoje slavne roditelje.

Prethodno su se Victoria i Nicola često družile te jedna drugoj slale poruke ljubavi na društvenim mrežama, a gdje je točno puklo i hoće li ikada zakopati ratnu sjekiru, tek nam ostaje vidjeti, no čini se kako je Brooklyn odabrao stranu.