U Londonu je nedavno održana 'The British Fashion Awards' dodjela nagrada, a prisutna su bila brojna poznata lica.

Među njima, veliku je pažnju privukla pjevačica Rita Ora koja se na crvenom tepihu pojavila u 'goloj' haljini u kojoj je pokazala donje rublje koje je pjevačica odjenula. Također, iznenadila je zanimljivim make-upom kao i 'nevidljivim' obrvama koje poznate dame sve češće koriste kao dio svoje šminke.

Rita Ora pjevačica je kosovarskih korijena
Profimedia 

Ipak, nije samo rubno modno izdanje bilo razlog pozornosti koja se našla na popularnoj pjevačici.

Naime, nedaleko od nje, pred paparazzima je pozirao i sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Romeo Beckham, koji je na događaj došao ruku pod ruku s djevojkom Mijom Regan koja se, također, odlučila za crvenu toaletu.

Romeo Beckham u vezi je s Mijom Regan
Profimedia 

Sigurni smo da se 20-godišnji Romeo svim silama nastojio udaljiti od pjevačice kosovarskih korijena i to sve zbog priča da se u prošlosti nabacivala i njegovom ocu Davidu i njegovom starijem bratu Brooklynu.

Naime, kako se prije nekoliko godina pisalo u stranim medijima, Brookyln je bio zaljubljen u Oru, dok je ona inzistirala na tome da ostanu prijatelji. Ipak, Daily Mail je pisao da je dvojac ipak podijelio nekoliko poljubaca, a onda su jednom prilikom zajedno viđeni u Londonu.

'Victoria je vidjela njihove poruke i nije htjela da Rita zavede njezinog sina, nije htjela da njih dvoje budu zajedno', rekao je jednom prilikom izvor za strane medije. Naime, navodno je na posljetku svom sinu i zabranila viđanje s pjevačicom.

Ali tu nije kraj. Nakon afere s Brooklynom, pisalo se da je Rita slala poruke Davidu, što je bilo apsolutno šokantno. Ipak, nije ni čudno kada su ih paparazzi uslikali da se prijateljski grle samo tri tjedna nakon skandala sa sinom.

Ipak, nadamo se da je obitelj sve to ostavila iza sebe jer se sve to događalo 2017. godine, a sada je Brooklyn u sretnom braku s četiri godine starijom Nicolom Peltz.

I dok već i vrapci na grani znaju za ljubavne turbulencije Brooklyna Beckhama, kroz godine nije se mnogo znalo ljubavnom životu njegovog brata Romea. Iako je trenutno u vezi s 20-godišnjom Mijom, već su nekoliko puta prekidali i mirili se.

Romeo Beckham i Mia Reagan su toksičan par
Instagram 

Naime, izvori bliski paru tvrde da su zajedno vrlo toksični te da nemaju zajedničku budućnost. Oboje su vrlo ljubomorni i posesivni te između njih nema povjerenja, što je temelj svake zdrave veze. Inače, Mia je model te je voli Romeova majka Victoria pa ju je čak angažirala i za zaštitno lice svog brenda. Hoće li i Mia doživjeti sudbinu Nicole Peltz koju je Victorija voljela sve dok se nije udala za njezina sina, tek ćemo vidjeti.

Fotografije braće Beckham s djevojkama kojih se mama Victoria 'boji' pogledajte u galeriji.

Profimedia Braća Beckham s djevojkama