Jedan od najpoznatijih mladih bračnih parova svijeta, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz, u travnju ove godine će proslaviti prvu godinu braka, a protekle su godine punili stupce tabloida svojim problematičnim odnosom s ostatkom obitelji Beckham, a sada su podigli prašinu novim tračem.

Naime, par je viđen kako ljetuje u Meksiku, gdje je doputovao za novogodišnji odmor, a društvo im pravi njihova bliska prijateljica Selena Gomez.

Trojac je tako uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kojem odsjedaju. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom celebrity prijateljstvu, sada se počelo šuškati da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle te napisala da je u redu da ih svi zovu parom. 

Selena Gomez i Nicola Peltz na odmoru u Meksiku
Profimedia 

Tako su svi troje zajedno proveli Božić i Novu godinu, a prema šuškanju tabloida, spavaju u zajedničkoj sobi u hotelu što je dovelo do govorkanja da se radi o nekonvencionalnoj vezi koja uključuje Selenu kao treću kariku u inače naizgled idiličnom braku Nicole i Brooklyna. Podsjetimo se, ovo ne bi bio prvi puta da nas celebrity parovi šokiraju svojim neobičnim ‘otvorenim’ brakovima i vezama. Slavni parovi poput Willa Smitha i njegov supruge Jade Pinkett Smith tako godinama žive u ‘otvorenom’ braku, a možda su Brooklyn i Nicola odlučili također začiniti svoj odnos uz pomoć glazbene dive Selena koja se od njih tjednima ne odvaja.

Justin Bieber, Nicola Peltz i Brooklyn Beckham na zajedničkom odmoru
Profimedia 

Inače, podsjetimo se, Selena ima burnu ljubavnu prošlost. Već ju se dugo nije s nikime povezivalo, a prije nekoliko je godina doživjela nervni slom kada se njezin bivši ljubavnik i partner Justin Bieber odlučio oženiti s manekenkom Hailey Bieber.

Kao što znamo, Selena i Justin su se zaljubili još kao tinejdžeri, a iako su više puta prekidali i mirili se, Selena se ipak nadala da će Justin za nju biti ‘onaj pravi’. Kada se ispostavilo da to nije tako, pala je u depresiju te završila u psihijatrijskoj ustanovi, a danas se ipak očito sprema otvoriti svoje srce novoj osobi – ili osobama.

Fotografije bivšeg, toksičnog para pogledajte u galeriji.

Profimedia Selena Gomez i Justin Bieber u trokutu s Hailey Bieber