Jelena Karleuša prije nekoliko mjeseci je šokirala objavom da se razvodi od supruga Duška Tošića. Nakon toga se na tu temu nije oglašavala, a sad je prekinula šutnju. Naime, gostovala je u emisiji 'Prvi red' na K1 televiziji te otvoreno pričala o godini iza nje.

'Duško me bio naživcirao pa sam ga morala kazniti jednom objavom, ali nismo se razveli. Živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, dosta se tu toga, kako da se izrazim a da me njegov odvjetnik ne nazove...? Reći u jednu veliku istinu - Duškov život nema smisla bez mene, to je jedna velika istina i on ne postoji bez mene. Mi smo i dalje u braku, nismo se papirološki razveli. Odnosi su narušeni, živimo zajedno u četiri zida.

Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na koljenima ne znam što izgovori. Ne mirim se s bilo kakvom vrstom neuspjeha i poraza, kako poslovnog tako i privatnog. Ja sam dijete razvedenih roditelja, alergična sam na propast institucije obitelji, ne braka, obitelji. Smatram da propast obitelji se zasniva na eroziji muškosti u domaćem društvu', objasnila je Jelena.

Podsjetimo, u srpnju je na Instagramu objavila vijest da se razvodi. 'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... pa navalite. 

Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', napisala je tada.

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su dobili dvije kćeri
Instagram 

Jelena Karleuša (43) i Duško Tošić (37) svoju romansu su započeli u kolovozu 2006. godine. Duško je tada bio mladi srpski reprezentativac i nogometaš francuskog Sochauxa.

Mjesec dana nakon što je prekinula osmomjesečnu vezu s beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelena je pala na koljena pred šarmom Duška, a tada se pisalo da je nogometaš danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru slanjem poruka i cvijeće na pragu njezine kuće.

Od samog početka veze, par je svaki slobodan trenutak provodio zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Montbeliardu, gdje je Duško živio. Pjevačica je čak viđena kako prati utakmicu u društvu predsjednika Tošićeva tadašnjeg kluba iz VIP lože, a pisalo je da je Duško bio toliko zaljubljen da je jednom privatnim avionom doletio u Beograd samo da vidi svoju djevojku i odmah se vratio u Francusku.

Jelena Karleuša u ulozi manekenke
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL 

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj koji je pokrenuo njihovu priču. 'Obično sam ja birala muškarce, ali kad je Duško u pitanju, on je bio taj koji je odabrao mene i nije odustajao. Ja sam netko tko je odbojan, agresivan na prvu loptu i malo koji muškarac prelazi preko mog agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču', ispričala je jednom Jelena.

Duško se nije lako predavao, a uvijek joj je bio velika podrška. 'Bio je jako uporan. Prvo sam 'zgriješila' s njim, a onda sam provjerila na Googleu koliko ima godina. Imao je tada 21 godinu i rekla sam mu: 'Dečko, sad ćeš me morati oženiti, jer se ova sramota mora opravdati. Šalu na stranu, imala sam sreće da sam pored sebe imala dobrog i kvalitetnog čovjeka koji me nije ometao i nije me sputavao u ovom mom ludilu, potrazi za pravdom', rekla je Jelena.

Dvije godine kasnije njih dvoje su se vjenčali, a ubrzo su im stigle kćerke Atena i Nika. 'Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvijek žene te koje su više za ovu instituciju, i brak i obitelj. Takve smo životinje', rekla je nedavno pjevačica.

Više fotografija Jelene i Duška pogledajte u galeriji.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić