U srpnju ove godine vijest da se nakon 14 godina braka razvode jedna od najvećih zvijezda u regiji Jelena Karleuša i bivši nogometaš Duško Tošić odjeknula je kao bomba. Nakon što se dugo šuškalo o njihovim problemima u braku, osobito nakon što je pjevačica supruga prijavila za obiteljsko nasilje, Jelena je napokon javno potvrdila da je došlo do razvoda.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', započela je Karleuša objavu na Instagramu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su dobili dvije kćeri
Instagram 

'Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... pa navalite', oštro je poručila pjevačica.

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakava napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

O razvodu su se odmah raspisali svi mediji u regiji, a sredinom kolovoza kad su krenula medijska nagađanja oko toga je li par predao papire za razvod, pjevačica je odlučno komentirala:

'Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.'

Jelena Karleuša o razvodu od Duška Tošića
Instagram 

Odgovorila je i na pitanje je li pretjerala kad je na društvenim mrežama objavila da se razvodi.

'Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama', rekla je Jelena za srpski Story.

Sad je pak, nakon što se ovog četvrtka okušala u manekenskoj ulozi i pistom se prošetala u ružičastom kostimu koji je predstavljao vjenčanicu, odgovarala na pitanja novinarima, a jednom je izjavom zapalila srpske medije.

Jelena Karleuša u ulozi manekenke
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL 

Nisam spomenula razvod. Moram reći da se nisam razvela i da živim pod istim krovom s Duškom. Vjenčanica je bila dio moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu vjenčanicu i brak, onda bih se prije toga morala razvesti. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov odvjetnik zvati medije da da neku izjavu, ne mogu više odvjetnike i probleme’, rekla je Jelena za Telegraf.

U istom je intervjuu govorila o svojim kćerima, Niki i Atini, za koje je rekla da im ne odgovara javni život i da im smeta pažnja koju dobivaju zbog slavne majke.

Jelena Karleuša s kćerima Nikom Tošić i Atinom Tošić
Instagram 

‘Jako su specifične djevojčice, Atina mi je neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju, a da one to ne žele. Smeta im. Nika se juče vratila s ekskurzije, bila je u Vojvodini, i rekla mi je da su djeca tražila da se slikaju s njom, a da je ona odbila dvije djevojčice, jer su sa 13 godina u rukama držale cigaretu. Prepoznaju ih obje, Atina mi je rekla da sam ja krivac za to. Mislim da će im vremenom značiti, možda će im pomoći iako im sada odmaže. Atina je ugasila svoj Instagram profil gdje je imala desetine tisuća pratitelja zbog tog internet bullyinga. Smatram da djecu treba zaštiti od toga, pogotovu moju djecu. Žrtva sam toga i živim to kao neku svakodnevnicu. Nika je žustra, ona zna odgovoriti, a Atina je samo pogasila sve’, ispričala je Karleuša.