Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Jelena Karleuša se nakon razvoda od bivšeg nogometaša Duška Tošića, s kojim je u braku bila 14 godina i ima dvije zajedničke kćeri, preselila u raskošnu vilu u beogradskom kvartu Dedinje koju je par kupio u vrijeme bračne sreće prije nešto više od četiri godine, a koju su prije useljenja odlučili srediti po svom ukusu.

Renovacija je tek nedavno privedena kraju, a početkom srpnja Jelena je za srpske medije otkrila sve o njenom uređenju.

'Ova kuća i vrt u mediteranskom stilu ima nešto što sam tražila cijeli život, a to je savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i jednostavno ljekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate dojam kao da ste na moru jer čak se osjeća i miris smole iz naših starih borova. Najljepši dio kuće je ogromna terasa s koje se pruža pogled na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Puno je elemenata od drveta i mramora. Jako mi je bitan protok energije i sve radim po osjećaju, pa je tako bilo i s opremanjem stambenog prostora. Izuzetno se dobro osjećam kada neki zid, boja ili element prekine protok energije i svjetlosti, pa se vodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne zanimaju. Kuća se gradi po mjeri onoga tko u njoj treba živjeti i biti sretan. Tko ovdje uđe osjeti mir, spokoj i prekrasnu energiju. E, taj stil prevladava', rekla je Jelena za časopis HELLO.

Otkrila je i koji dio kuće smatra svojom oazom.

'Kuća je ogromna i svatko ima svoj kat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupaonica jer u većinu niti ne ulazim. Moja oaza je posebno dizajnirana garderoba od 250 četvornih metara u kojoj se nalazi i sauna, kupaonica, prostor za odmor, vešeraj i stan za zaposlenike. Po svojim željama i nacrtima izradila sam dio koji mi je bitan kako za posao tako i za osobno zadovoljstvo. Prostor ima dovoljno svjetla, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno spremište za mojih petstotinjak pari cipela, torbica, ormara... Kako bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organiziran ormar ove veličine i kapaciteta, ja reći će da jedna žena radi samo kao garderobijerka. Mora znati što, gdje i s čim objesiti, mora razlikovati brendove, sezone i vintage predmete posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a kako to skupljam gotovo trideset godina, jasno je da je riječ o ozbiljnoj kolekciji koja mi puno znači', rekla je Jelena Karleuša.

Sad je pjevačica na Instagramu pokazala dio svoje čarobne vile, a u kratkoj objavi dobili priliku vidjeti dio jedne sobe uređene u tonovima bijele, bež i ružičaste.

Instagram Vila Jelene Karleuše

Također je pokazala terasu s uređenim dijelom za odmor u kojem se uz garniture u kombinaciji smeđe i sive boje nalazi i ljuljačka.

Ispod terase, s koje puca predivan pogled na Beograd, vidi se i bazen.