Da je Jelena Karleuša netko tko postavlja trendove, odavno je jasno, a to je dokazala ne samo fantastičnim stilom odijevanja i koketiranjem s odjevnim komadima koje se ne bi svatko usudio nositi, već i frizurama.

Jelena ih je u prošlosti često mijenjala i nema toga što nije isprobala, počevši od duge i kratke kose, preko punđi, ali i eksperimentiranja s kovrčama i samom bojom.

Jelena Karleuša voli koristiti aplikacije za uređivanje fotografija
Profimedia 

Ipak, zakletoj plavuši, prema mišljenju brojnih obožavatelja, najbolje stoji duga kosa, a nova frizura osvježila je njeno lice na najljepši način.

Naime, Jelena se pohvalila stepenasto šišanom kosom, a riječ je zapravo o modernoj varijanti frizure koju je 90-ih proslavila Jennifer Aniston u seriji 'Prijatelji'.

Iako je stražnji dio ravno ošišan, prednji dio je stupnjevan, što dodatno uokviruje lice. S obzirom na to da Jelena ima i duže šiške , popularne 'zavjese', ova frizura se lako može stilizirati na više načina, ovisno o tome kakav stil volite, što se vidi na primjeru pjevačice koja je prednje pramenove blago uvila, čime je frizura dobila više volumena.

Ovaj stil bio je popularan krajem 90-ih i tijekom 2000-ih, a posebno su ga voljeli supermodeli, poput Cindy Crawford i Claudie Schiffer.

Žene su ga obožavale jer je svima dobro pristajao i pritom skidao godine s lica, a podjednako dobro izgleda kada je feniran, ali i kada pustite kosu da se osuši prirodno, odnosno da dobije prirodnu teksturu.

Više fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL, Instagram Modni stil Jelene Karleuše