Modna dizajnerica Victoria Beckham već je godinama u vrhu svojeg biznisa, a sinoć je u Londonu održala božićnu zabavu koja je bila svojevrsni promo event za njezinu odjeću i kozmetičku liniju.

Naravno, članovima Beckhamovih je uvijek obitelj na prvom mjestu te su si najveća podrška u svim životnim trenucima. Tako su i sada na zabavu stigla njezina djeca, Romeo, Cruz i Harper Seven, dok najstariji Brooklyn nije stigao, kao ni David koji je trenutno u Katru na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Victoria je za ovaj događaj odabrala ljubičastu dolčevitu, smeđu suknju s prorezima, smeđu torbicu i nešto tamnije salonke, a naravno, ne bi Victoria bila Victoria da nije prošetala noseći svoje prepoznatljive naočale na licu iako je vani već bio mrak.

Victoria Beckham vlasnica je modnog brenda
Profimedia 

A jedna fotografija od sinoć posebno je danas zaintrigirala čitatelje.

Naime, dok su paparazzi fotografirali Victoriju kako odlazi na zabavu, na jednoj od fotografija desna joj je noga izgledala čudno i naborano. S obzirom na to da izgleda normalno, nikome nije jasno što se dogodilo s desnom natkoljenicom.

Victoria Beckham vlasnica je modnog brenda
Profimedia 

Inače, Victoria uvijek pazi kako se pojavljuje u javnosti te je nikada nismo mogli vidjeti u nesređenom izdanju. Iako je oduvijek poznata kao prirodno lijepa žena, još od vremena popularne grupe Spice Girls čije je bila članica, prošle godine svijet se šokirao kada se u emisiji 'Good Morning America' pojavila s previše napućenim usnama.

'Što se dogodilo njezinom licu?', 'Molim te, nemoj više stavljati filere u usnice', 'Volim Victoriju, no baš je šteta što si je to učinila', 'Izgleda poput patke', gledatelji su se raspisali na Twitteru.

Victoria Beckham s povećanim usnama
NBC screenshot 

Ipak, Beckhamica će zauvijek ostati simbol vječne elegancije iako se i njezin stil kroz godine itekako mijenjao.

Otkako je davne 1994. godine osnovana grupa Spice Girls, u zvjezdano je nebo vinula sve članice pa tako i Victoriju koju su tada zvali Posh Spice. Cure su žarile i palile glazbenom scenom, a Posh se 1999. godine udala za jednog od najzgodnijih nogometaša na svijetu. Osim zbog glazbe bila je u fokusu javnosti i zbog braka koje su pokušale uzdrmati Davidove afere i koji traje i danas te zajedno imaju četvero djece.

Profimedia Beckhamovi kroz godine