Otkako su izašle četiri epizode dokumentarne serije 'Beckham' na Netflixu, Rebecca Loos (46) proživljava teške dane. Njezinim životom nakon afere s Davidom Beckhamom (48) u Španjolskoj bave se britanski mediji, a na društvenim mrežama joj u komentarima pišu grozne stvari. 

Rebecca Loos
Instagram 

Za Daily Mail je nedavno još jednom rekla kako je bila u vezi s Davidom i da mu je bila ljubavnica.

David Beckham
Profimedia 

'U dokumentarcu Beckham samo priča: 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, priča ono što želi i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Ispada da je Viktoria Beckham ispaštala samo zbog mene', rekla je Rebecca. Gostovala je i u jutarnjem programu 'Good Morning Britain', u kojoj je ispričala da bi voljela ne dolaziti u emisije kako bi govorila o svojoj prošlosti. 

Navodna ljubavnica Davida Beckhama, Rebecca Loss, zamalo mu je uništila brak
Instagram 

'Najviše bih voljela kad ne bih morala više pričati o tome. Ostavila sam to u prošlosti. Nastavila sam dalje sa svojim životom. Kada je izašao dokumentarac i kad se dogodilo sve što se dogodilo poslije toga, pokušavala sam ignorirati situaciju i gledati na sebe i svoj život. Međutim, jako mi je smetalo, naročito njegova strana priče, njegov narativ i kako je čitava priča bila obmanjujuća za javnost. Ispalo je da sam ja loša osoba. Naravno da sam i ja kriva, za tango je potrebno dvoje. Nije krivica samo njegova, već smo oboje krivi. On nikad nije porekao da je imao aferu, rekao je da su moje optužbe smiješne, to nije poricanje. Tu riječ savjetuju odvjetnici da bi se onaj tko se brani skrenuo pažnju s onoga što je istina', istaknula je Loos.

Rebecca Loos imala je aferu s Davidom Beckhamom
Instagam 

Iako u dokumentarcu David nije priznao krivnju ili istaknuo da je to bilo neprikladno, rekao je da su priče bile 'užasne' i da mu je 'svaki dan bilo muka od svega'. Afera se dogodila u Španjolskoj dok je Beckham igrao za madridski Real. Loos je u intervjuu 2004. tvrdila da su često imali spolne odnose, ali samo kada bi to on inicirao, a sve iza leđa njegove supruge Victorije

David Beckham i Victoria Beckham u mlađim danima
Profimedia 

Više o Davidu i Victoriji pogledajte u galeriji: 

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece