Kći Maje Petrin izrasla je u pravu ljepoticu: Završila je psihologiju, a iznenadit će vas čime se bavila tijekom studija

Glumac Alen Šalinović ne skriva koliko je ponosan na kćer.

Dražen Kokorić

Prošlo je točno 10 godina od smrti voljene glumice Maje Petrin, a njen iznenadni odlazak u 42. godini potresao je hrvatsku javnost. Zvijezda prve hrvatske sapunice 'Ville Marie' preminula je od posljedica srčanog udara, a iza sebe ostavila je tada 17-godišnju kći Petru koju je dobila s kolegom Alenom Šalinovićem.

Jedina kći Maje Petrin i Alena Šalinovića izrasla je u pravu ljepoticu, a svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Diplomirala jepsihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2021. godine, a danas radi kao HR stručnjakinja u jednoj informatičkoj tvrtki.

Linkedin 

Na njezinom LinkedIn profilu piše i da je tijekom studija volontirala kao savjetnica za mentalno zdravlje te pružala podršku roditeljima i djeci s osobnim i psihičkim poteškoćama. 

Glumac Alen Šalinović krajem 2020. postao je otac kćerkice Marite koju je dobio u braku sa suprugom Anom, a u intervjuu za Story otkrio je i kako je Petra reagirala na vijest o prinovi.

Dražen Kokorić 

'Bila je jako sretna, pratila je s nama sve faze trudnoće i jedina je imala pravo veta na ime. Ana i ja najprije smo pročešljali imena pa Petri rekli naša razmišljanja, a ona bi pokazala palac dolje ili gore. O imenu Marita odmah smo se složili', rekao je tada.