Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a sada je otkrila uzbudljive vijesti.

'Napokon. Nova pjesma dolazi uskoro', napisala je Maja ispod najave za njezinu novu pjesmu 'James Bond'.

Inače, Maja je prije tri godine posljednji put izbacila pjesmu pod imenom 'Ženo draga', a se nakon kratke pauze odlučila vratiti na gazbenu scenu.

'Ženo draga' nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično', izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena.

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i 'Istarska pustinja' nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij- kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

Podsjetimo, Maja je nedavno je pokazala kako se njezin sinčić Bloom zabavlja s domaćim životinjama na jednom seoskom imanju.

'Nedjeljom… samo da nismo doma i da nam guzica vidi puta', napisala je Maja uz zajedničku fotografiju gdje njih dvoje nasmijano poziraju.

Pjevačica je objavila niz fotografija i snimki Bloomovog druženja sa životinjama, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov s domaćim životinjama