Alka Vuica progovorila o svojoj najvećoj ljubavi, ali i o jedinom čovjeku koji ne priča s njom: 'To je njegov grijeh...'

Priznala je da bi promijenila mnoge stvari u svojoj karijeri te otkrila dio njih.

Instagram

Alka Vuica bit će penalist u showu "Tko to tamo pjeva?", koji će se uskoro prikazivati na Novoj TV, a sad je otvoreno progovorila o karijeri i ljubavnom životu.

Među hitovima koje je napisala su 'Hajde da ludujemo', 'Moj mali je opasan', a otkrila je da inspiraciju za brojne hitove koje je napisala uvijek crpi iz svog života, ali priznaje i koju bi svoju pjesmu pjevala do kraja života.

'Uvijek je to pjesma 'Laži me', pjesma koja mi je kupila život, najvažnija pjesma u svemu što mi se ikad dogodilo', rekla je za Dnevnik.hr.

Instagram 

Priznala je da bi promijenila mnoge stvari u svojoj karijeri te otkrila dio njih.

'Recimo, nikad ne bih dopustila nekim ljudima da mi se potpišu kao koautori pjesme zato što su bili autori glazbe i dodali jedan stih... Isto tako, nikada više ne bih dopustila da kad ja promijenim melodiju zbog boljeg teksta i boljeg vajba, da me autor glazbe ne potpiše! A puno sam puta spasila loše melodije svojim tekstovima i idejama koje su utjecale na melodije koje su mi bile zadane. Da ne pričam o tome da sam trebala puno ranije početi pjevati i biti sama svoj glas', rekla je.

Jednom prilikom je otkrila da su joj svi frajeri s kojima je bila slomili srce, a za sebe kaže: 'Ja sam odana. Ne odustajem. Pripadam'.

Instagram 

'Muškarci uvijek prilaze. Ne razumijem ovo pitanje, ha,ha,ha... Pa nisam baš tak ružna', odgovorila je na pitanje prilaze li joj muškarci.

Otkrila je i tko je njena najveća ljubav.

'Moja najveća ljubav je moj sin. Majčinska ljubav je mjerljiva jedino sa Božjom ljubavi prema nama. Ko ne kuži, glup je!', zaključila je.

Otkrila je i postoji li netko na estradi s kim nije u dobrim odnosima.

'Ne postoji! Sa svima sam u dobrim odnosima i ljubim i volim sve ljude koje sam susrela na ovom putu... I one koji su mi dužni i one kojima sam ja dužna... Bog ih blagoslovio. Postoji samo jedan čovjek koji ne priča sa mnom, ali to je njegov grijeh, a ne moj... Ja uvijek i zauvijek volim one ljude koje sam voljela. Energija ljubavi je neuništiva', objasnila je.

Goran Čižmešija, Viviana Lokmer Sulina Alka Vuica patila je zbog ljubavi