Ovog petka je održan Megadance party koji je okupio mnoge hrvatske zvijezde, a među ostalima nastupala je i Alka Vuica.

Alka je privukla pozornost kojoj se nije nadala nakon što se na pozornici spotaknula i pala, a za to je okrivila svoje upečatljive crvene cipele s platformom.

'Joj, joj, cipele grozne. Što mi je bilo da siđem dolje petkom’, rekla je Alka i nastavila pjevati.

Kasnije je otkrila da se radi o cipelama luksuznog brenda Versace.

Ovo je samo za Versace jer je pukla naramenica na cipelici. Ej, što mi radiš Versace. Fuck you Versace’, poručila je Alka.

Snimku Alkinog pada na Instagramu je podijelio voditelj Dalibor Petko koji se našalio u opisu: ‘Versace je kriv za sve. Kad padaš, dočekaj se kao Alka Vuica’.

Komentari ispod ove objave brzo su se počeli nizati, a javila su se i neka poznata lica.

‘Jedna je Alka! Profesionalka zna kako pasti. Volim je’, poručila je Ana Gruica Uglešić, a Lana Jurčević je ostavila niz zelenih srca, u tonu s Alkinim zelenim šljokičastim odijelom.

Jedan je Petkov pratitelj sarkastično poručio: ‘Ma da, cipele su krive… Al one iz bačve’.

Alki je u obranu priskočila neočekivana osoba, Vlatka Pokos.

‘Nije istina, cipele na platformu su nestabilne’, odgovorila je i dodala: ‘Zločest si’.

Vlatka Pokos branila Alku Vuicu nakon pada na pozornici
Instagram 

Iznenađujuće je da je baš Vlatka počela braniti Alku budući da je poznato da njih dvije nisu u baš najboljim odnosima, odnosno da su bile u sukobu nakon što Vlatka nije štedjela Alku u svojoj knjizi ‘Život u raju’, nakon čega ju je ona tužila za klevetu, a povremeno su se znale i medijski prepucavati.

Iako se nikad nisu javno pomirile, sudeći po Vlatkinim komentarima, ratna sjekira je zakopana. Alka se zasad o svemu nije oglasila.