'Kakve noge ima': Marko Grubnić objavio fotografije mladolike majke, nitko ne vjeruje da je u 7. desetljeću

Branka i Marko imaju predivan odnos.

Instagram

'Ti si moj razlog za sve', nahvalio je modni stilist Marko Grubnić svoju majku Branku na društvenim mrežama povodom Međunarodnog dana žena. Napisao je kako je ona najvažnija žena u njegovu životu. 

Instagram 

'Ti si moj heroj, jaka si, osjećajna, mudra, ranjiva, intuitivna, empatična, čvrsta, iskrena, zabavna i puna ljubavi. Ponosan sam na to koliko si nevjerojatna žena... Ti si najdivnija mama i samo Bog zna koliko sam blagoslovljen što te mogu zvati svojom mamom', poručio je Marko. Zaključio je kako je mama Branka zaslužna za sve dobro koje mu se dogodilo u životu i da sve što ima duguje upravo njoj. 

Instagram 

Objavio je niz fotografija na kojima njegova majka izgleda besprijekorno i nitko ne bi rekao da je zagazila u sedmo desetljeće. Inače, Branka će u rujnu proslaviti 65. rođendan, a njezinu savršenu liniju i vitke noge ne prestaju hvaliti.

Instagram 

'Predivna', 'Tako se voli i poštuje mama', 'Blago tvojoj mami s tobom', pisali su pratitelji. 

Grubnić je otkrio da se svaki dan moli da njezina duša bude ispunjena ljubavlju i da bude sretna svaki dan do kraja života.

'Zaslužuješ samo čarobne stvari. U svim životima prije i poslije, voljet ću te, štititi i poštovati zauvijek. Hvala ti za predivan život. I hvala ti što si uvijek, uvijek i zauvijek na mojoj strani', zaključio je. 

Više fotografija Branke Grubnić pogledajte u galeriji: 

Instagram Majka Marka Grubnića oduševljava mladolikim izgledom, a ima 64 godine