'Sada s osmijehom na licu mogu objaviti ovaj post, jer sam se riješio ukočenosti i boli u vratnom dijelu kralježnice. Kod vratne kralježnice precizna dijagnostika je jako, jako važna', rekao je Marko Grubnić. Ispričao je kako ga mjesecima već muče bolovi u tom dijelu tijela. Magnetska rezonancija zato je bila logičan slijed događaja. 

Maja Šuput napravila je pomutnju u trgovačkom centru.
Instagram 

Grubnić je dodao kako kod njega MR uređaj nije pokazao ništa ozbiljno već mu se zbog nepravilnog spavanja počela javljati lagana bol i ukočenost. Liječnik mu je odredio fizikalnu terapiju. 

Njegov prioritet bio je ojačati tijelo zbog bolje funkcionalnosti, a fizikalna terapija, poznato je, poboljšava kvalitetu života, bez lijekova i invazivnih postupaka. Sve to je dodatna motivacija Marku da bude redovit na terapijama. 

Marko Grubnić pokazao isklesanu figuru
Instagram 

'Moram priznati da mi se bol i nelagoda smanjila tj. nestala u potpunosti u svega par tretmana', rekao je pa dodao: 

'Dragi moji, pazite na sebe i na svoje zdravlje, osluškujte svoje tijelo i obavljajte preglede zbog sebe, jer zdravlje vam zaista mora biti na prvom mjestu. Kvaliteta vašeg života ovisi o zdravlju, tj. o vašoj brizi o sebi'. 

Marko Grubnić u vili u Istri
Instagram 

Ljetos je za Story Marko ispričao kako ne može zamisliti život bez ljubavi i pojasnio kako je istinski sretan. 

'Kada sam se u životu jako trudio, nisam imao sreće u ljubavi, tj. bar je tako izgledalo. Onog trenutka kada sam sve pustio i prestao se opterećivati, prestao bezglavo tražiti, sve je došlo idealno baš onako kako sam do tada samo maštao da želim. Volim i voljen sam, za mene je to pravi blagoslov, a kada se ljubav dogodi, spreman sam na sve. Jako mi je važno u partnerskom odnosu da se druga strana osjeća dobro, sretno, volim puno toga lijepog činiti za osobu koju volim, imam jednu brižnu crtu u sebi tako da baš volim brinuti za nekoga, volim priređivati iznenađenja, volim poklanjati, volim lakoću življenja i dobar humor u vezi, ali ne bih nikada forsirao ljubav, ako to nije to na prvu. I ako ne želimo sada, odmah, sve, to onda zaista nije to. Strast je jako važna, jednako važna kao i ljubav', ispričao je.

Marko je 2008. pozirao gol na naslovnici Storyja, a fotografije pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Marko Grubnić pozirao je gol 2008. na naslovnici Storyja