Nagrađivana glumica, Petra Dugandžić, razvela se od supruga Šaše Vrankovića, kako je ekskluzivno otkrila za Story.

Stan Petre Dugandžić i Saše Vrankovića kojeg su prodali
Story 

'Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnog događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga', rekla nam je dramska umjetnica koja je bivšeg supruga upoznala 2011. godine.

Par je uživao u zajedničkom životu 12 godina, a prije nekoliko godina odlučili su prodati zagrebački stan i preseliti se u Rovinj. Petra je tada na svom Facebooku otkrila da prodaju stan u Zapruđu koji ima četiri sobe te jednu sobu koja je namijenjena tome da bude garderoba, odnosno walk-in ormar.

Petra Dugandžić stan u Zagrebu
Facebook 

U veselom i šarenom stanu od 81 m2 isticao se i simpatičan šareni balkon, kao i kupaonica s velikom prostranom kadom. Brojne Hrvatice tada su pisale da priželjkuju stan baš poput ovog.

Inače, 47-godišnja glumica trenutačno boravi u metropoli zbog snimanja RTL-ove serije 'San snova', pa smo ju pitali planira li povratak u Istru i tamošnji dom.

Petra
Facebook 

'U Rovinj se zasad ne vraćam, posao me drži u Zagrebu, ali obala i dalje ostaje u planu za budućnost', zaključila je sretno razvedena zvijezda.

Više fotografija nekadašnjeg para pogledajte u galeriji:

Story Petra Dugandžić i Saša Vranković