Influencerica Ella Dvornik ponosna je majka dviju prekrasnih djevojčica – Balie i Lumi Wren. Da je danas poseban dan za Ellu, otkrila je svojim Instagram pratiteljima kada je poručila da joj je ovo 'najbolji dan od nove godine'.

Razlog tome je zasigurno i činjenica da njezina mezimica Lumi Wren danas slavi svoj 4. rođendan.

Ella je kćerkici čestitala rođendan preslatkim videom, u kojem je njezin suprug Charles Pearcezabilježio njezine prve korake.

Ella Dvornik i Lumi.
Instagram 

Inače, Ella je u nekoliko navrata isticala kako je Lumi, za razliku od starije trogodišnje Balie, puno mirnija kći.

Također, kako su obje još dosta male, u domu ove blogerice nikada nije dosadno. Štoviše, uvijek se nešto događa, a ono čega najmanje ima je - odmor. 

Kći Elle Dvornik Lumi proslavila je 3. rođendan
Instagram 

Podsjetimo, Ella redovito s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno se pohvalila kako je napravila bolje jelo od svoje majke Danijele Dvornik. Riječ je o tingulu, odnosno pilećem paprikašu.

'Mama, nadmašila sam tvoj tingul, nadmašila sam ga. Gledaj. Ako mi ne baciš srce onda si samo ljubomorna', napisala je. Nije dugo trebalo da joj Danijela odgovori:

Danijela Dvornik i Ella Dvornik
Instagram 

'Bravo ljube, neka si me nadmašila', rekla je, a Ella se zatim opet našalila pa rekla mami da je ljubomorna jer joj nije 'ostavila srce' na Instagramu.

Inače, Danijela i Ella imaju vrlo blizak odnos, iako majka živi na Braču, a Ela u Zagrebu i Istri.

Kako su se Danijela i Ella mijenjale kroz godine, pogledajte u našoj galeriji:

Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine