Bivša misica Lejla Filipović u fokus javnosti često dolazi u tandemu sa svojim suprugom Tarikom Filipovićem.

Njih dvoje godinama slove za jedan od najomiljenijih poznatih parova, no u posljednje vrijeme Lejla privlači puno pozornosti fotografijama svoje obitelji.

Naime, Lejla je nedavno otputovala u Dubrovnik, a sada se na Instagramu pohvalila fotografijom s majkom Fehmom Šehović.

Lejla Filipović.
Instagram 

'Svaki trenutak s njom... neprocjenjivo', napisala je bivša manekenka na fotografiju i dodala emoji rozog srca.

Lejla je s obitelji uživala u sunčanom danu u našem najljepšem gradu i pokazala da se ljepota u njihovoj obitelji prenosi generacijama. 

To je dokazala i zajedničkom fotografijom sa sestrama Amelom i Dženanom, a mnogi su primijetili da si sestre jako sliče.

Lejla Filipović.
Instagram 

Iako lijepa Lejla danas živi idiličnim obiteljskim životom sa svojim Tarikom i njihovim sinovima, u djetinjstvu joj nije bilo lako.

Naime, Lejli i njenim sestrama je preminuo otac u djetinjstvu i svu brigu o njima je preuzela njihova majka Fehma.

Lejla Filipović s mamom Fehmom Šehović i sestrom
Instagram 

Tri sestre su si međusobno bile velika podrška dok je njihova majka naporno radila da bi im mogla omogućiti školovanje i sve potrebno za život.

Podsjetimo, Tarik i Lejla Filipović su na Staru godinu proslavili 16 godinu braka. U vezi su bili dvije godine dulje, no i dalje se vole kao prvog dana.

Tarik i Lejla Filipović zajedno su 17 godina.
Instagram 

'Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan ljubavi!!! Volim te beskrajno', ne tako davno je poručila Lejla suprugu.

Više fotografija omiljenih Lejle i Tarika pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić, Story Tarik i Lejla Filipović