Josipa Lisac je koncertom u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova obilježila 50 godina od izlaska albuma 'Dnevnik jedne ljubavi'. Na koncertu je uz pratnju svog benda još jednom podsjetila na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac, ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Osvrnula se i na prostor u kojem je nastupala, te otkrila da su je nagovarali da nastupa u Areni, što je ona odbila.

@leshotok logično iz Doma sportova @Josipa Lisac Fox #josipalisac#dnevnikjedneljubavi♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - Renato

'A onda je meni moj menadžment tim rekao: 'Ne, Josipa! Mi smo htjeli Arenu!' O ne, o ne, o neeee, o neeeeee! Pa sad, zapravo, svi idu u Arenu. Ne! Meni tamo naprosto nije mjesto', rekla je uz jednoglasne ovacije oduševljene publike.

Podsjetimo, Josipa je i ranije komentirala temu Arene Zagreb, koju je nedavno napunila srpska pjevačica, Aleksandra Prijović, čak pet puta zaredom.

Je li Josipa Lisac uvrijedila Aleksandru Prijović?
Saša Šekoranja 

'Ja bih rado da ja ne pričam o tome jer se izuzetno puno pričalo o tome. Ne moram znati zašto je to tako i ne mora me zanimati. Zašto ne bi imali svoj izbor? Isto tako, ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, ovaj ima koncerte koji su puni i rasprodani, onaj ima… Tu nema nikakve ljubomore, ne želim ništa protiv reći. Dapače, ako su tu još ljudi koji su platili karte, to je fantastično - jer ja znam za neke koncerte gdje je pola podijeljenih karata. Ima li pravde? Ne znam', kazala je nedavno gostujući kod Ilije Jandrića na N1 televiziji.