Na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla Filipović izgovorili su sudbonosno da, tako da su nedavno proslavili 16. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama često se komentira kako imaju vrlo skladan odnos, a bivša manekenka otkrila je koju ideju supruga Tarika nikad ne odbije. 

'Ne bunim se kad on poželi 'kuhati', našalila se Lejla jer je pod Tarikovo kuhanje mislila na odlazak u restoran. 

'Divni', 'Carevi moji', hvalili su ih u komentarima. 

Tarik je nedavno bio na putovanju sa suprugom i sinovima. Posjetili su Ujedinjene Arapske Emirate, a oduševio je tisuće pratitelja kada je objavio fotografiju na kojoj pozira s gepardom. U pustinji su on i Lejla jahali devu. Bili su odlično raspoloženi.

Ljubavna priča jednog od najskladnijih parova na estradi započela je kad se Lejla razvela od teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata Ive Majoli. Ubrzo nakon razvoda počelo se šuškati o tome da je ona u vezi s Tarikom Filipovićem, no par je dugo vremena to skrivao.

Njih dvoje su se poznavali iz viđenja, a Tarik ne skriva da je vrlo brzo bio siguran da će se vjenčati upravo s njom.

Tarik i Lejla Filipović
Robert Gašpert 

'Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti’, ispričao je u jednom ranijem intervjuu za magazin Extra.

Više o Tariku i Lejli pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić, Instagram Tarik i Lejla Filipović su jedan od omiljenih domaćih parova