Glumac i voditelj Tarik Filipović (51) je otišao na putovanje sa suprugom Lejlom (47) i sinovima. Posjetili su Ujedinjene Arapske Emirate, a prije nekoliko dana je oduševio tisuće pratitelja kada je objavio fotografiju na kojoj pozira s gepardom. 

Tarik je sada otkrio kako su on i Lejla bili u pustinji i jahali devu. Bili su odlično raspoloženi, a glavu je štitio kapom. 

Tarik i Lejla Filipović
Instagram 

'Neprekidni sunčani dani stvaraju pustinju...', napisao je Tarik, gdje je u Dubaiju ovih dana bilo i više od 25 stupnjeva.

Lejla je ovih dana oduševila pratitelje stajlingom, iako to čini i kad nisu na putovanjima. Naime, za šetnju Dubaijem odabrala je mini crnu haljinu s bijelom točkama, koja košta svega 13 eura. 

'Još jedan dokaz da ne mora biti skupocjena odjeća nego da je osoba treba znati nositi i kombinirati', pisali su mnogi. Na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla Filipović izgovorili su sudbonosno da, tako da su prije nekoliko dana proslavili 16. godišnjicu braka.

'Šesnaest nam je bračnih godina tek. Živjeli MI', poručio je Tarik i objavio fotografiju na kojoj sa suprugom pije kavu. 

Više o Tariku i Lejli pogledajte u galeriji: 

Instagram Tarik Filipović i Lejla Filipović u braku su od 2007. godine