Domaći glumac Tarik Filipović je emotivnom objavom na Instagramu čestitao 16. rođendan svom sinu Armanu.

'Sweet sixteen. Arman. Shodno kulturi iz koje dolazi, ime ima različita značenja. Ideal, cilj, želja, borac, ratnik, san, poštovana osoba... Ime koje ide uz njega. Da ne skliznem na krilima emocija u patetiku... Hvala ti za najljepših 16 godina moga života. I naravno, voli te tata', napisao je 51-godišnji glumac i voditelj.

Tarik i sin Arman Filipović.
Instagram 

'Ljubav lipa i pametna. Ponos i dika', napisala je Viktorija Rađa u komentarima ispod objave.

Rođendan na svojim društvenim mrežama čestitala mu je i majka Lejla Filipović i posvetla stihove pjesme 'Najljepši cvijet'.

Lejla Filipović i Arman Filipović.
Instagram 

'Mijenjat će se ljudi, mijenjat će se svijet, al´ti ćeš uvijek biti moj najljepši cvijet. Sretan 16-i rođendan. Voli te mama', napisala je bivša manekenka ispod objave. 

Inače, Tarik i Lejla su jedan od najsretnijih ljubavnih parova na hrvatskoj sceni, a na Staru godinu proslavili 16 godinu braka

'Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavaš. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan ljubavi!!! Volim te beskrajno', ne tako davno je poručila Lejla suprugu.

Podsjetimo, Tarik se nedavno pohvalio kako je Lejli već odabra poklon za Valentinovo. Poznato je kako je bivša Miss Hrvatske jedna je od žena s najviše stila u Hrvatskoj, zbog čega je voditelj točno znao čime je razveseliti.


Izabrao je torbicu s potpisom hrvatskog modnog dvojca ELFS te rekao kako joj planira 'dodati koju laticu ljubavi jer jedino što joj želim poklanjati svaki dan je ljubav'.