On uživa s drugom, a ona uzvraća udarac: Pecina bivša žena ovim je jasno dala do znanja da je konačno došao kraj

Razvod Marka Pecotića Pece bio je pod budnim okom javnosti s obzirom na to da je odmah javno priznao da ima novu djevojku.

Story arhiva

Mnoge je krajem pretprošle godine iznenadila vijest da se pjevač Marko Pecotić Peco razvodi od supruge Irene Pecotić te da već ima novu djevojku. On je to javno priznao, a otad budno se prati svaki korak bivših supružnika.

Irena Pecotić sada je maknula prezime bivšeg supruga s društvenih mreža. Na svom Facebook profilu promijenila je prezime u Ćukušić, dok se na Instagramu sada zove 'samo_irenaa'.

Facebook 

Podsjetimo, razvod Marka Pecotića Pece bio je pod budnim okom javnosti s obzirom na to da je odmah javno priznao da ima novu djevojku, a riječ je o njegovoj bliskoj suradnici Silviji Dvornik. S bivšom suprugom Irenom Pecotić ima dvojicu sinova, a razveli su se nakon 17 godina braka.

'Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo', kazao je nedavno Peco o odnosima i situaciji u obitelji nakon razvoda.

John Pavlish 

Inače, nakon što je odjeknula vijest o razvodu Irena je u samo dva dana dobila gotovo dvije tisuće novih pratitelja, a danas ih ima 13 tisuća.

Više fotografija Marka i Silvije pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Facebook/Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić