'Pa kako ću s tim u avion?': Nenad Tatarinov osvojio impresivni poklon za sinčića Blooma, Maja Šuput je na mukama

'Jel' moguće da je nagrada ovako velika', komentirala je Maja kad je vidjela što je Nenad osvojio za Blooma.

Instagram

Bloom Tatarinovu nedjelju je proslavio treći rođendan, a njegovi roditelji Maja Šuput i Nenad Tatarinov odlučili su razveseliti sina slavljeničkim putovanjem u Dubai. Obitelj Tatarinov ondje uživa već nekoliko dana, a Maja na društvenim mrežama svakodnevno dijeli zanimljive isječke s egzotičnog putovanja.

Ovog puta, pjevačica je podijelila snimku u kojoj Nenad pokušava osvojiti plišanu igračku za svog mališana. Naime, Nenad je  uspješno srušio šest srebrnih limenki i tako osvojio plišanu brokulu za Blooma. 

'Pobjednik', napisala je Maja.

Instagram 

Cijeli događaj razveselio je mališana koji je oduševljeno prigrlio novu igračku poprilične veličine, a Maja je ubrzo otkrila što je najviše muči.

'Pa jel se netko pita kako ću s tim u avion?', napisala je.

Instagram 

Podsjetimo, Maja je na svom Instagram profilu pokazala kako je Bloom proveo rođendan i tako oduševila svoje obožavatelje. Naime, mališana su u krevetu dočekali baloni, slastice u krevetu i iznenađenje. Nakon doručka, obitelj se zaputila na plažu gdje su nastavili s rođendanskim aktivnostima. U restoranu na plaži, roditelji su svog mezimca odlučili iznenaditi slavljeničkom 'tortom' i otpjevali mu rođendansku pjesmu.

Nakon pjesme, uslijedio je pljesak a zatim je došao trenutak da Bloom zaželi rođendansku želju. Kada je došao trenutak da puše svijećice, našao u problemu. Naime, Bloom je više puta pokušao otpuhati plamen, no to mu nije pošlo za rukom. Nakon par neuspjelih pokušaja, pomogli su mu roditelji, nakon čega su svi nastavili s rođendanskim slavljem.

Instagram 

Više fotografija s egzotičnog putovanja pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov proslavio 3. rođendan u Dubaiju