'Nedostaješ mi, sve je bilo lakše s tobom': Nina Badrić prisjetila se muškarca koji joj je obilježio život

Nina je jednom prilikom govorila i o njegovom gubitku, te koliko ju je obilježio.

Instagram

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju svog oca Sime povodom Dana očeva. Ninin otac preminuo je od posljedica srčanog udara 2014. godine, a Nina ga se nerijetko voli prisjetiti na društvenim mrežama.

'Nedostaješ mi za sve što život nosi. Sve je lakše bilo s tobom. Volim te tata', napisala je emotivno pjevačica. Nina je jednom prilikom govorila i o njegovom gubitku, te koliko ju je obilježio.

Instagram 

'Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti.

Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati.

Instagram 

Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti', kazala je svojevremeno pjevačica za domaće medije.

Više fotografija Ninine nove frizure pogledajte u galeriji:

Instagram Nina Badrić se ošišala