U trećoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Tomislav Marić ToMa utjelovio je Ninu Badrić i otpjevao je njenu staru pjesmu 'Ako kažeš da me ne voliš'.

'Večeras samo za vas nastupa Nino Badrić. Nina, oprosti', napisao je na društvenim mrežama nakon emisije.

Ubrzo mu se javila i sama Nina.

'To je taj osmijeh', poručila je.

Inače, Toma je odrastao u Žepču gdje je završio Osnovnu školu i gimnaziju. Od svoje osamnaeste godine aktivno se bavi glazbom na duhovnoj glazbenoj sceni. Aktivan pomak i rad na glazbenoj sceni u Hrvatskoj dogodio se s pjesmom 'Ocean of love' koju je izveo na Dori 2021. zauzevši šesto mjesto. Uspjeh pjesme nastavljen je i kasnijim singlovima koji su mu donijeli nagradu najboljeg debitanta na Splitskom festivalu 2021. godine.

ToMino ime dodatno je zapaženo 2023. godine kada objavljuje pjesme '193' i 'Prevari me osjećaj' koje su postale najshazamanije pjesme u Hrvatskoj prošle godine. Osim Shazam Top Liste, njegove pjesme preuzele su i hrvatski radijski eter promičući ToMu na mjesto jednog od najtraženijih mladih glazbenika u Hrvatskoj. Objavio je i svoj prvi album 'Prevari me osjećaj' kojeg je uživo predstavio na koncertu u jednom zagrebačkom klubu.

Osim glazbom, ToMa se godinama bavi i medijima. Bio je voditelj i novinar na zagrebačkoj televiziji Z1, a trenutno je DJ i voditelj na jednom nacionalnom radiju. U mlađim danima također se okušao i u glumačkim vodama, a ostvario je glavnu ulogu u mjuziklu 'Bitanga i princeza' koji je pratio rad jedne od najpoznatijih rock grupa naših prostora 'Bijelo dugme'. Višestruki je državni prvak u latinoameričkim i standardnim plesovima u BiH, nositelj smeđeg pojasa u karateu i nekadašnji odbojkaški trener.

Također, Toma je u dugogodišnjem braku sa suprugom Marinom, glazbenom pedagoginjom. Upoznao ju je na crkvenom zboru tijekom studija u Splitu i već kao 18-godišnjak shvatio da je ona ljubav njegova života.