O vezi ne govore, ali ljubav ne skrivaju: Zvijezde 'Kumova' skupa su godinama, otkrili zašto šute o odnosu

Jagoda i Konstantin su prvi put viđeni skupa u jesen 2019.

Robert Gašpert

Robert Sever u utorak je predstavio svoju novu kolekciju, a to je bio odličan razlog da se jedan od omiljenih domaćih parova pojavi u javnosti. Glumci iz serije 'Kumovi', Jagoda Kumrić i Konstantin Haag, odjenuli su se vrlo elegantno, dominirale su crna i bijela boja, a do izražaja je tako došao i šareni cvijet kojeg je Jagoda nosila. 

Robert Gašpert 

Spremno su pozirali i bili su dobro raspoloženi. Jagoda i Konstantin su već nekoliko godina u vezi, a za njihovu romansu se saznalo u jesen 2019., kada su ih naši fotografi ulovili u romantičnoj šetnji Zagrebom. Svojedobno je ispričala kako im je u vezi. 

'Lagano, sasvim lagano, sve štima među nama', kazala nam je glumica, no za daljnja pitanja o njihovom odnosu nije bila previše raspoložena: 'Ne pričam o privatnom životu jer smatram da je to privatna stvar. Što se tiče medija, ja se volim koncentrirati na posao i glumu, ali ne volim pričati o privatnim stvarima. Rekla bih ti ovako off the record bez problema, ali za medije jednostavno ne', rekla nam je nedavno Jagoda.

Robert Gašpert 

Glumica je majka petogodišnje djevojčice koju je nazvala Nastajsa, a nedavno nam se otvorila i o izazovima majčinstva u današnje vrijeme.

'Izazovno je odgojiti dijete u današnjem vremenu. Mislim da se svaka generacija susreće s nekom vrstom izazova. Važno je biti u toku s vremenom i dati najbolje od sebe. Ono što mogu je otkrivati nove stvari uz nju, upoznati novu sebe, savjetovati se s prijateljicama, roditeljima i tako dalje. Ali da je izazovno, izazovno je', ispričala je Jagoda i dodala:

'Jako me promijenilo majčinstvo, negdje me 'utoplilo', postala sam puno tolerantnija. Ja sam prije bila dosta isključiva, ono nešto me zezneš i ajde ćao, ali sad je drugačije. To je jedna vrsta ljubavi koju do tad nisam upoznala, a dobila sam je baš kroz majčinstvo'.

Više fotografija Jagode i Konstantina pogledajte u galeriji: 

Filip Hofer Jagoda Kumrić i Konstantin Haag