Jagoda Kumrić, glumica koju obožavamo u seriji 'Kumovi', danas je proslavila 32. rođendan, a niz kolega joj je poželjelo sve najljepše putem društvenih mreža. Lijepa glumica je podijelila sve njihove čestitke i uživala u svom danu.

Inače, Jagoda je u dugogodišnjoj vezi s kolegom iz serije, glumcem Konstantinom Haagom. Za njihovu se romansu saznalo kada su ih naši fotografi 'uhvatili' u romantičnoj šetnji središtem Zagreba u jesen 2019. godine. Pitali smu ju kako funkcionira spajanje privatnog i poslovnog u njihovom slučaju.

Zašto Jagoda Kumrić i Konstantin Haag ne govore o vezi?
Robert Gašpert 

'Lagano, sasvim lagano, sve štima među nama' kazala nam je glumica, no za daljnja pitanja o njihovom odnosu nije bila previše raspoložena: 'Ne pričam o privatnom životu jer smatram da je to privatna stvar. Što se tiče medija, ja se volim koncetrirati na posao i glumu, ali ne volim pričati o privatnim stvarima. Rekla bih ti ovako off the record bez problema, ali za medije jednostavno ne', kazala nam je nedavno Jagoda.

31-godišnja glumica majka je petogodišnje djevojčice koju je nazvala Nastajsa, a nedavno nam se otvorila i o izazovima majčinstva u današnje vrijeme.

Jagoda Kumrić glumi u seriji 'Kumovi'.
Instagram 

'Izazovno je odgojiti dijete u današnjem vremenu. Mislim da se svaka generacija susreće s nekom vrstom izazova. Važno je biti u toku s vremenom i dati najbolje od sebe. Ono što mogu je otkrivati nove stvari uz nju, upoznati novu sebe, savjetovati se s prijateljicama, roditeljima i tako dalje. Ali da je izazovno, izazovno je', kazala je Jagoda i dodala:

'Jako me promijenilo majčinstvo, negdje me 'utoplilo', postala sam puno tolerantnija. Ja sam prije bila dosta isključiva, ono nešto me zezneš i ajde ćao, ali sad je drugačije. To je jedna vrsta ljubavi koju do tad nisam upoznala, a dobila sam je baš kroz majčinstvo'.