Britanska pjevačica Ellie Goulding ovih dana snimljena je na odmoru u Kostariki, gdje je razmjenjivala nježnosti s instruktorom surfanja Armandom Perezom. Mnoge obožavatelje šokirale su fotografije novopečenog para, budući da je Ellie još uvijek u braku s poduzetnikom Casparom Joplingom koji se trenutačno nalazi u Velikoj Britaniji.

'Armando sa svojim bratom vodi školu surfanja na plaži i daje Ellie satove. Kad ju nije podučavao, nije mogao držati ruke podalje od nje te ju je privukao u zagrljaj i dao joj poljubac. Ellie je izgledala blaženo sretno', rekao je izvor za The Sun.

Ellie Goulding
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove fotografije izazvale su lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a  slavna pjevačica ubrzo je prekinula šutnju i otkrila da su ona i Caspar trenutačno u procesu razvoda nakon pet godina braka.

'U svjetlu nedavnih priča, osjećam da mi nije preostalo ništa drugo nego obavijestiti vas da smo se Caspar i ja nedavno privatno rastali. Ostajemo najbliži prijatelji i uspješno surađujemo u najboljem interesu našeg sina Predani smo zaštiti naše obiteljske privatnosti i unaprijed zahvaljujemo poštivanju naših želja – nećemo dalje komentirati', poručila je.

Novi dečko Ellie Goulding
Profimedia 

Podsjetimo, Jopling je unuk jednog od najuvaženijih britanskih parlamentarnih zastupnika. Par se vjenčao 2019., a u veljači 2021. su obznanili svijetu da čekaju svoje prvo dijete

Ella se ranije našla u centru brojnih skandala, a mnogima je poznata njena romansa s najvećom muškom pop zvijezdom 21. stoljeća, Ed Sheeranom. Ta je romansa završila krajnje neslavno jer se saznalo da je Ellie istovremeno kad je bila s Edom bila i s pjevačem Niallom Horanom. Tako je došlo do prekida s Edom koji je prevarantici Ellie posvetio i pjesmu ‘Don’t’ u kojoj ju je prozvao za njezinu nevjeru.

Novi dečko Ellie Goulding
Profimedia 

Nakon što se bura oko tog prekida stišala, počelo se šuškati kako je Ellie nova ljubavnica princa Harryja. Navodni par zajedno se pojavljivao u javnosti no nikada nisu službeno potvrdili svoju vezu.

Više fotografija slavne pjevačice kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Ellie Goulding kroz godine