7 riječi s kojim ih je umirila slamaju srca: Ovako je Kate Middleton otkrila svojoj djeci da ima rak

Britanski su mediji otkrili kako je princeza Kate Middleton svojih troje djece priopćila da ima rak.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kad je Kate Middleton nestala iz javnosti nakon što se podvrgnula operaciji abdomena dugo se nije znalo što je s njom, a zbog tvrdoglave šutnje iz Buckinghamske palače brzo su počele kolati brojne teorije zavjere.

Na kraju je to prekinula sama Kate koja se oglasila putem video poruke i šokirala cijeli svijet otkrićem da ima rak, upravo kao i njen svekar, kralj Charles, te da se podvrgnula preventivnim tretmanima kemoterapije.

YouTube 

Nakon što je poslije operacije saznala ove porazne vijesti, jasno je da je Kate trebalo malo vremena u privatnosti. Jedna od najvažnijih stvari za princezu je bila i da vijest o svojoj bolesti otkrije svojoj djeci, prinčevima Georgeu i Louisu te princezi Charlotte.

Kako piše britanski The Mirror, Kate im je dijagnozu obzirno saopćila te ih umirila s ovih 7 riječi: ‘Sa mnom će biti sve u redu’.

Profimedia 

‘Kao što možete i zamisliti, za ovo mi je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije kako bih mogla započeti s liječenjem. No, najvažnije, trebali smo vremena kako bismo mogli sve objasniti Georgeu, Charlotte i Louisu, na način koji je prikladan za njih i umiriti ih i uvjeriti da će sa mnom sve biti u redu’, rekla je Kate u službenoj izjavi.

‘Kao što sam i njima rekla: Dobro sam i sve sam jača svakim danom jer se fokusiram na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, tijelu i duhu. Imati Williama uz sebe jer važan izvor utjehe i smirenja. Kao i u ljubavi, podršci i dobroti koje su mi ukazali mnogi od vas. To puno znači nama oboma’, ispričala je princeza.

Inače, nedavno je otkriveno da princ William nije bio uz nju u videu jer je Kate htjela sama poslati poruku javnosti,iako je njen suprug htio biti uz nju.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prijatelj supružnika je za The Times progovorio o tome kako se princ William osjećao nakon što je saznao za Kateinu dijagnozu, kao i činjenici da je video htjela snimiti bez njegove prisutnosti.

'Napravila je to uz potpunu podršku i savjete. William je bio uključen u sve razgovore oko toga. Na svakoj razini je želio da Kate to nije trebala napraviti. Ali, to je bila njezina odluka, nije joj zamjerio i u potpunosti ju je podržao', rekao je izvor.

Princeza je u svom govoru također zamolila javnost za razumijevanje njene potrebe za privatnošću.

‘Nadamo se da ćete razumjeti da mi, kao obitelj, sad trebamo vremena, prostora i privatnosti dok se liječim. Moj posao mi je uvijek donosio duboko veselje i veselim se što ću se vratiti kad to bude moguće, no zasad se moram fokusirati na potpuni oporavak’, poručila je Kate Middleton.

Više fotografija Kate Middleton s njenom obitelji pogledajte u galeriji: