Dugo se nagađalo što se događa s Kate Middleton, koja se nakon najavljene operacije abdomena posve povukla iz javnosti, a onda se javila sama Kate i otkrila tešku dijagnozu. Naime, u videu koji je brzinom munje obišao planetu, Kate je otkrila da su i njoj pronašli karcinom te da je u ranoj fazi liječenja raka.

U video poruci, princeza od Walesa rekla je da je ovo bio veliki šok za nju i da je proživjela nekoliko iznimno teških mjeseci. Međutim, spomenula je da je svakim danom sve bolje, no zasad nije otkriveno o kojoj vrsti raka se radi.

Zašto princ William nije bio na snimci s Kate Middleton?
YouTube Kate Middleton ima rak

Nakon videa, brojni su se zapitali zašto se na snimci nije pojavio njezin suprug, princ William. Kako prenosi Cosmopolitan, razlog zašto princ nije bio u videu je taj što je Kate htjela sama poslati poruku javnosti, unatoč tome što se njezin suprug htio pojaviti uz nju.

Prijatelj supružnika je za The Times progovorio o tome kako se princ William osjećao nakon što je saznao za Kateinu dijagnozu, kao i činjenici da je video htjela snimiti bez njegove prisutnosti.

princ william
Oli Scarff-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Napravila je to uz potpunu podršku i savjete. William je bio uključen u sve razgovore oko toga. Na svakoj razini je želio da Kate to nije trebala napraviti. Ali, to je bila njezina odluka, nije joj zamjerio i u potpunosti ju je podržao', rekao je izvor.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Kate Middleton je posvjetlila kosu