Kate Middleton šokirala je svijet viješću da boluje od karcinoma. Princeza od Walesa bila je vrlo oprezna oko curenja informacija vezanih za njeno zdravlje, pa ni najbližim ljudima nije otkrila da ima rak, piše Stil.

'Krug ljudi koji je znao da princeza ima rak je veoma uzak', rekao je izvor blizak Catherine za People.

kate middleton
YouTube 

U trenutku kada je Kate saznala da ima rak i nakon prvog šoka, princ i princeza od Walesa odlučili su se posvetiti pozitivnim mislima. Tako su zajedno posjetili farmu, vodili djecu na nogometne utakmice...

'Jako im je stalo da se zajedno zabavljaju. Ovdje se radi o Kateinom osjećaju da ima podršku, uopće se ne osjeća izolirano i ostavljeno', rekao je izvor blizak paru.

Inače, Carole Middleton odigrala je ključnu ulogu u svojoj obitelji te je zaslužna da se njezina kći Kate Middleton i princ William nisu 'raspali' nakon princezine teške dijagnoze. Naime, majka buduće britanske kraljice pomaže princu i princezi od Walesa tijekom jednog od najturbulentnijih razdoblja u njihovim životima, otkrio je izvor blizak obitelji za The Independent.

Carole Middleton.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

'Carole je bila pokretačka snaga koja je održavala obitelj na okupu uz minimalnu strku, ali i maksimalnu skromnost u najtežim trenucima. Odvozila je i dovozila Georgea, Louisa i Charlotte, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je poput Mary Poppins', rekao je izvor.

S druge strane, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle 'privatno' su kontaktirali princa i princezu od Walesa tek nakon što je Kate u emotivnoj video poruci otkrila da prima 'preventivnu' kemoterapiju. Ista informacija širi se i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Što je Kate napravila nakon dijagnoze raka?
Profimedia 

Podsjećamo, Kateina dijagnoza došla je nekoliko dana nakon što je viđena kako se smiješi s princem Williamom dok su napuštali omiljenu trgovinu u blizini svoje kuće u Windsoru. Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.

Više Kateinih fotografija prije dijagnoze pogledajte u galeriji:

Instagram Kate Middleton prije operacije