Jedna od najljepših Hrvatica i nekoć omiljena hrvatska manekenka Vedrana Linardić rijetko se pojavljuje u javnosti, a iako je nekoć žarila i palila po događajima diljem Hrvatske, danas živi povučenijim životom i radi kao teta u vrtiću, a završila je Učiteljski fakultet.

'Igrom slučaja sam završila u vrtiću i moram priznati da mi se to više sviđa od učiteljstva, tako da sam do dana današnjeg ostala raditi kao teta u vrtiću. Oduvijek volim djecu i kada idem na posao, nemam osjećaj da idem na posao. Mnogi kažu da je to poziv i da moraš baš biti rođen za to. Svakako ima nešto u tome', kazala nam je Vedrana nedavno, pa potom prokomentirala sebe u ulozi majke.

Gdje je danas Vedrana Linardić?
Iva Znaor Vedrana Linardić, Vesna Spos

'Mislim da većina žena ima tu majčinsku crtu i da se želi ostvariti kao majka. Svakako se vidim kao mama. Do sad sam već trebala to obaviti, ali dobro. Ako se dogodi, super, ja sam svakako spremna za to, ako ne, život ide dalje', iskrena je bila Vedrana.

Vedrana danas živi u Rijeci i svako toliko dođe u Zagreb jer je uz glavni grad Hrvatske vežu brojne uspomene, prijatelji, ali i projekti u nastajanju. Naime, Vedrana radi na pokretanju nekoliko različitih biznisa.

'Planiram upisati tečaj za pilates instruktora. Također mi je zanimljiv i taj rad s medijima, tipa okušat se recimo u 'Plesu sa zvijezdama' ili tako nekom showu. Pratim sve te sezone i svakako sam zainteresirana za probati tako nešto. Dosta volim i pratim sport, tako da baš sada planiramo pokrenuti podcast gdje bi radila intervjue s raznim sportskim imenima. To bi bilo u suradnji s riječkim kanalom Ri gdje bi i prijateljica i ja bile u ulozi voditeljice', otkrila nam je Vedrana.

Pitali smo je i koji je njezin ljubavni status. 'Ja dosta onako čuvam svoju intimu za sebe. Ne volim govoriti ukoliko nije riječ o nečem ozbiljnom kao što su vjenčanje ili tako nešto. Po tom pitanju sam dosta zatvorena, ali znat ćete kada bude nešto, sigurno ćete me uloviti već negdje haha. Smatram da svako razdoblje nosi nešto svoje. Kad si sam, trebaš raditi na sebi, kad si u vezi, onda bi trebalo poticati jedno drugo da budete bolja verzija sebe. Tako da i kada sam solo i kada sam u vezi, mogu reći da sam sretna i to je ono što je najvažnije', ispričala nam je Vedrana, a mnogi i danas pamte njezinu vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, s kojim je u vezi bila 2011. godine.

Lijepa brineta danas živi poprilično mirnim životom. Ističe da nikada nije pretjerano voljela biti u medijima, osim ako nije imala dobar povod za to. Za manekenske dane je vežu samo lijepe uspomene i prijateljstva, a ako joj se ukaže neka dobra prilika i 'poklope sve karte', i danas zna odraditi poneki posao u modelingu.

'Sve ima svoje vrijeme u životu, a ja mislim da sam svoje iskoristila. Čak sam mogla i prije se povući, ali uvijek bi netko molio: 'pa daj još ova revija, daj još ovo snimanje' pa se onda to zna odužiti. Sada dolazi za vrijeme za mlađe cure. Ja sam zahvalna s onim što sam postigla, a čak mislim da sam mogla i više postići recimo u inozemstvu. Međutim ja sam to uvijek više gledala kao hobi, nikada mi to nije bilo primarno. Znaju me zvati i danas za neki hotel, neku reklamu, pa zašto ne odraditi ako sam slobodna i ako je dobar honorar, dobra ekipa, nisam isključiva', zaključila je Vedrana.

Više Vedraninih fotografija pogledajte u galeriji:

Story, Iva Znaor Vedrana Linardić