Ovo nitko nije očekivao: Baby Lasagna iznenadio novim imidžem uoči Eurosonga, izgledom izazvao brojne komentare

Istarski glazbenik ne skriva koliko mu znači podrška obožavatelja.

HRT

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, ove nedjelje zabavio je publiku na predeurovizijskom partyju u Londonu. Lasagna na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta zahvalio se obožavateljima koji su ga bodrili u Londonu i pokazao dijelić atmosfere.

'Ne mogu zamisliti drugog pobjednika', 'Najbolji od svih večeras', 'Postaje sve bolji i bolji', 'Ludilo, publika ga obožava', 'Apsolutni kralj', pisali su obožavatelji.

Inače, Lasagna je podijelio i neke fotografije iz šetnje gradom, a mnogi su primijetili da mu je kosa sada puno svijetlija nego inače.

Instagram 

Podsjećamo, Baby Lasagna dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, no sad ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 19 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 16 posto.

I dok mnogi tuguju zbog nove Lasagnine pozicije na kladionicama, on se ne zamara time. Na društvenim mrežama otkrio je da dan provodi kod kuće u najdražem društvu.

Više fotografija Baby Lasagne pogledajte u galeriji: