Baby Lasagna na Uskrs je putem društvenih mreža objavio video svoje blagdanske večere i umjesto 'mladi luk', rekao 'poriluk', što su mu ukazali brojni pratitelji. Danas je snimio šaljivi video isprike.

'Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu... Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnogo Balkanaca', započeo je Lasagna i nastavio:

'Dok sam snimao video za TikTok, od mladog luka sam pomislio da je poriluk. Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji', dovršio je Lasagna svoj šaljivi video.

Podsjetimo, Lasagna već tjednima ne silazi s prvog mjesta kladionica za Euroviziju. Prije nekoliko dana doznalo se da će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri, a mi smo ga upitali kako teku pripreme.

Baby Lasagna
Robert Gašpert i Luka Cerovina 

‘Radimo istu stvar, samo veću. Ako je, na primjer, do sad bilo 5 kila vatre, sad će biti 50, ako smo plesali, sad ćemo plesati još više. Radili smo na svakom aspektu, od koreografije do kostima, pirotehnike, efekata, animacije… Sve je poboljšano i puno više pažnje smo svemu pridodali’, otkrio nam je pjevač.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna