Zbog nje je prodala Gucci torbice: Danijela Dvornik pokazala svoju novu, skupu nekretninu na Braču

Iako su je mnogi odgovarali od kupnje, Danijela se nije dala smesti.

Instagram

Danijela Dvornik se prije nekoliko godina preselila na otok Brač, gdje sama uživa u ljepotama života na moru.

Sada je na svom TikTok profilu otkrila da je nedavno kupila novu nekretninu i pokazala kako je sredila svoje prostrano imanje.

'Ono što ne znate je to da sam s dolaskom na otok postala i vlasnica maslinika. Ne bilo kakvog maslinika, već onakvog o kakvog sam priželjkivala cijeli život', rekla je Dvornik u videu.

Otkrila je kako je njezin maslinik iz snova morao biti na pravoj lokaciji i imati prekrasan pogled, a prilika za kupnju joj se ukazala kada je najmanje očekivala.

'Kada sam zalupila vrata Zagrebu, dogodilo se to polje. Znate ono kad dođete negdje i znate da je to to? Tako sam ja došla ovdje i to je bilo to', kazala je.

U videu je otkrila kako je maslinik u tom trenutku imao 70 maslina, od toga 50-ak starih i 20 mlađih. Također je imao i poljsku kućicu koju je Danijela sama dovršila i uredila.

Pokazala je i kakav prekrasan pogled ima njezin maslinik. 

'To je pogled. S ponistre se vidi Šolta, doslovno. Gledam na Brački kanal, zalasci sunca... Neću vam uopće opisivat koji mir i tišina je ovdje. Ja se tu osjećam sastavljena, kao da sam cijeli život tu.'

Iako su je mnogi odgovarali od kupnje, Danijela se nije dala smesti.

'Svi su mi govorili: 'Joj što će ti polje pa ti si žena', ali ljudi moji ja sam to polje dovela u red', rekla je Danijela.

Udovica kralja funka je sve sama raskrčila, sredila stare masline i zasadila nove te sada njezin maslinik ima ukupno 100 maslina. Osim maslina ima i smokve, kruške, nešpule, badem, jabuke te mnogo cvijeća i mediteranskog bilja.

Za kraj je pokazala svoju vrtnu kućicu, u koju je investirala novac od prodaje svojih markiranih torbica.

Kako izgleda Danijelina kuća na Braču, pogledajte u galeriji: