Spojila ih je zajednička ljubav: Naša bivša misica oprostila se od dizajnera Roberta Cavallija

Prisjetila se drage uspomene s čuvenim dizajnerom.

Instagram

Vijest da je modni dizajner Roberto Cavalli preminuo u 84. godini ovog petka potresla je svjetsku javnost, a od čuvenog dizajnera sada se oproštaju brojne zvijezde. Jedna od njih je i naša bivša misica Ivana Delač, koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj nasmiješeno pozira s Cavallijem.

'Svijet se oprašta od legendarnog talijanskog modnog dizajnera. Počivaj u miru dragi Roberto', napisala je.

Podsjećamo, Cavalli je preminuo u svom domu u Firenci nakon duge bolesti, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu Sandru Nilsson i njihovog jednogodišnjeg sina. Sandri je to bilo prvo dijete, a Robertu šesto. Dali su mu ime Giorgio po Robertovu ocu.

Unatoč velikoj razlici u godinama, uvijek su isticali da su veliki oslonac jedno drugome i da uživaju u ljubavi. Hirove i želje svoje ljubavnice uvijek je ispunjavao i nikada na njoj nije štedio. Neki su komentirali da je mlada Sandra s dizajnerom samo zbog novca, no njihova ljubav opstala je duže od 14 godina.

Profimedia 

Njegovo djetinjstvo obilježila je očeva smrt, zbog koje nije pričao do 18. godine.

'Nisam imao lako djetinjstvo. Moj otac je bio s Nijemcima u srpnju 1944., u napadu na Castelnuovo dei Sabbioni. Bio je geodet, radio je u rudniku u Valdarnu...Nisam progovorio do svoje 18. godine. Ipak, život mi je bio naklonjen i nagrađen sam za sve', rekao je tada.

Više fotografija Roberta i Sandre pogledajte u galeriji:

Profimedia Roberto Cavalli i Sandra Nilsson