Nobilo u rijetkom izlasku sa suprugom: Atraktivna sutkinja osvojila ga je prije 20 godina, a bivša ga je teško optužila

Anto Nobilo snimljen je u rijetkom javnom izlasku s drugom suprugom Vinkom Maravić Nobilo.

Marko Lukunic/PIXSELL

Ante Nobilo jedan je od najpoznatijih domaćih odvjetnika. I dok su o njegovoj uspješnoj pravničkoj karijeri poznati mnogi detalji, malo toga se zna o njegovom privatnom životu.

U skladu s tim, javnost ne zna previše ni o njegovoj drugoj supruzi, zagrebačkoj sutkinji Vinki Maravić Nobilo, a par se gotovo nikad ne pojavljuje zajedno u javnosti.

Međutim, ovog vikenda su odlučili napraviti iznimku pa su zajedno prošetali zagrebačkom špicom. Vinka je i ovaj put odlučila ostati što neprimjetnija pa je nosila šiltericu i sunčane naočale koje su joj skrivale dobar dio lica.

Marko Lukunić/PIXSELL 

Oboje su za subotnju šetnju centrom grada izabrali ležernije kombinacije. Vinka je nosila traperice i pastelno zelenu majicu dugih rukava i istaknutog dekoltea te žute natikače, a Anto je kombinirao crnu majicu i smeđe hlače.

Vinka i Anto vjenčali su se u ljeto 2005. godine, a krajem prosinca iste godine dobili su sina.

‘Sretan sam zbog posebnog dara za ove blagdane, ali smatram da je to moj privatni život i želim ga zadržati za sebe’, komentirao je tad Nobilo za Jutarnji list.

Story arhiva 

Inače, Nobilu je ovo drugi brak. S prvom suprugom Jadrankom u braku je bio 28 godina, a razveli su se 2004. Nakon razvoda jadranka je iznijela šokantne optužbe protiv bivšeg supruga.

Jadranka je rekla kako je trpjela fizičko nasilje te je odlučila progovoriti da bi zaštitila svoja i prava djece i imovinu stečenu u braku te ukazala na bivšeg muža kao na zlostavljača i preljubnika. Ispričala je da ju je Nobilo pretukao u rujnu 2002. u odvjetničkom uredu u Zagrebu gdje je radila kao poslovna tajnica.

S Jadrankom je Nobilo dobio dvije kćeri i sina, a javnosti je poznata njegova kći Ivana, poznata glazbena menadžerica koja je bila u braku s pjevačem Tonyjem Cetinskim, a iz te veze imaju kći Piju.

Story arhiva 

Nobilo navodno nije bio zadovoljan partnerom svoje kćeri, što je otkrila njegova prva supruga.

Iako ju je javnost najviše zapamtila kao estradnu menadžericu, Ivana je doktorica znanosti i od 2020. dekanica Swiss School of Business and Management u Ženevi.

Više fotografija Ante Nobila i Vinke Maravić Nobilo pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo