Privatni život jednog od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika, Ante Nobila, često je dolazio u fokus javnosti, a sad je isplivala fotografija njegove prve supruge Jadranke i njihove kćeri Ivane, nastala prije 17 godina.

Radi se o fotografiji koja je snimljena na izložbi ‘Picasso i ja’ slikarice Lane Martinović Čale u siječnju 2006. godine u muzeju Mimara koju su majka i kći posjetile zajedno.

Ivana Nobilo i Jadranka Nobilo na izložbi 2006. godine
Davor Puklavec/PIXSELL 

Ivana je u to vrijeme bila u vezi s pjevačem Tonijem Cetinskim kojem je bila i menadžerica pa ih je osim emotivne veze povezivao i posao. Ivana i Tony vjenčali su se u rujnu 2007. godine u Rovinju nakon osam godina veze.

Svojevremeno se pisalo o tome da je Anto Nobilo bio protiv njene veze s Tonyjem, no čini se da se s kćerinim izborom morao pomiriti. 2006. godine stigla im je kćerkica Pija, a djelovali su kao skladan par i u braku i u poslovnom odnosu pa je mnoge iznenadilo kad se 2012. saznalo da se razvode.

Ivana Nobilo i Tony Cetinski su bili u braku i imaju dijete
Slavko Midžor / Pixsell 

Iako ju je javnost najviše zapamtila kao estradnu menadžericu, Ivana je doktorica znanosti i od 2020. dekanica Swiss School of Business and Management u Ženevi.

Ljubav je nakon Tonija pronašla s bivšim kapetanom hrvatske obojkaške reprezentacije i poduzetnikom Dejanom Laninovićem s kojim je 2016. godine dobila sina.

Ivana Nobilo i Dejan Laninović su u braku i imaju sina.
Story 

Njena majka Jadranka, je u braku s Antom Nobilom, s kojim osim Ivane ima još kći Niku i sina Franu, provela 28 godina. Vezu su započeli u Karlovcu u kojem su u to vrijeme živjeli, još u tinejdžerskim danima, njoj je bilo 17, a njemu 18 godina. 

Nakon njihova razvoda, 2004. godine iznijela je šokantne optužbe protiv Nobila u intervjuu za Nacional.

'Cijeli svoj život štitila sam integritet svoje obitelji čiji je dio bio i moj bivši muž Anto Nobilo. Kako se odrekao svoje obitelji, u situaciji sam da moram zaštititi sebe i djecu. Odlučila sam istodobno izići u javnost sa svojom pričom i koristiti sve instrumente koji mi omogućavaju institucije u traženju zaštite i pomoć', ispričala je tada. Jadranka je rekla kako je trpjela fizičko nasilje te je odlučila progovoriti da bi zaštitila svoja i prava djece i imovinu stečenu u braku te ukazala na bivšeg muža kao na zlostavljača i preljubnika.

Ispričala je da ju je Nobilo pretukao u rujnu 2002. u odvjetničkom uredu u Zagrebu gdje je radila kao poslovna tajnica.

Antu Nobila je prva supruga optužila za nasilje
Željko Hladika/PIXSELL 

'Prebio me je tako da su mi napukle nosne kosti, na gornjoj usni je bio krvni podljev, a na leđima sam s obje strane imala ogrebotine. To pokazuje nalaz liječnika u Traumatološkoj bolnici. Počelo je u njegovom kabinetu gdje smo bili sami. Bacao me po podu i iz fotelje u fotelju. Na svu sreću sam bivša gimnastičarka i sportski tip pa sam se vrlo vješto izmicala udarcima, jer bih inače dobila teže ozljede. Nekako sam ustala, došla do vrata i izišla iz njegove sobe u prostoriju u kojoj sam radila', otkrila je Jadranka koja je objasnila da se to dogodilo nakon što mu je rekla da zna za njegov preljub.

Ispričala je da ga je s drugom ženom vidjela njezina kći Ivana koja s njim nije komunicirala jer on tada nije bio zadovoljan njezinom vezom s Tonyjem Cetinskim. Nobilo nikad nije komentirao njezine optužbe.