Ženu slavnog nogometaša vrijeđaju zbog izgleda: On stao u njezinu obranu i odbrusio hejterima

Odmah je jasno zašto je atipična žena nogometaša.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada pomislimo na ženu nogometaša najčešće zamišljamo manekenke i zgodne djevojke koje svojim izgledom plijene pozornost na tribinama. No, ovaj nogometaš ne uklapa se u tu statistiku te je zbog toga u posljednje vrijeme na meti kritičara.

Riječ je o Arsenalovom nogometašu Declanu Riceu koji je već godinama u sretnoj vezi s djevojkom Lauren Fryer, koja svojim fizičkim izgledom ne odgovara standardima 'tipične žene nogometaša'.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Lauren je zbog nekoliko kila viška i lica koje nije uređeno estetskim zahvatima, postala je meta zlih komentatora na društvenim mrežama.

Nogometaš je stoga na nedavnoj konferenciji poručio hejterima da se bave svojim životima.

Instagram 

'Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga', rekao je nogometaš.

Par je 2022. dobio svog prvog sina, a otkako je postala majka, nogometaš je rekao da mu se još više sviđa.

Na pitanje je li ikad čitao komentare i je li ikad pomislio na drugu, Declan je odgovorio: 'Moja žena je ljubav mog života i ne postoji nijedna druga za mene.'

Instagram 

Inače, internetsko zlostavljanje Lauren je počelo na platformi X prošle godine, kada je anonimni račun napravio niz komentara o Fryerinom izgledu i implicirao da bi engleski reprezentativac mogao naći bolju. 

Zli komentari su itekako povrijedili njegovu suprugu, a rezultat svega bilo je i njezino brisanje svih fotografija s Instagrama.

Podsjetimo, Arsenalov vezni igrač i njegova djevojka upoznali su se u školi i počeli hodati kad su oboje imali 17 godina.