Bila je 'sexy cool', a onda doživjela preobraćenje: Marija Husar utjehu je pronašla u vjeri pa rodila na pragu pedesete

'On mi je u životu sve, na prvom mjestu, prije obitelji, prije ikoga', kazala je.

Instagram

Sestre pjevačice Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimacna mnogim javnim nastupima govore o putu svog obraćenja, življenju vjere u svakodnevnom životu. Tradicionalno su odgojene, ali vjeru nisu prakticirale. Nije im se dogodio neki posebni prijeloman trenutak za to.

'On mi je u životu sve, na prvom mjestu, prije obitelji, prije ikoga. On me pokreće, budi me u jutro... On je u svakoj pori moga života. Još mnoge stvari ne razumijem i znam da ih neću ni moći razumjeti, ali znam da je On sa mnom, u svijetu gdje nije lako', rekla je za Fra3.net Marija, koja je supruga upoznala na seminaru duhovne obnove. 

Instagram 

Marija je sada za In Magazinponovno komentirala koliko ju je oblikovala vjera.

'Evo sad u 20. godini svojeg obraćenja, jako brzo je to prošlo zapravo, to je put koji je mene oblikovao i formirao u ono što sam ja danas', rekla je Marija i prokomentirala razliku između svjetovnog i duhovnog koncerta.

'Svi vole pjevat, svi se vole primit tog mikrofona. E sad razlika između svjetovnog i duhovnog koncerta je u tome što u svjetovnom se uvijek moraš truditi da animiraš publiku, to ponekad zna biti iscrpljujuće, a ovdje ne moraš, ovdje trebaš stati na pozornicu i s publikom se obratiti Bogu, zajedno svi pjevamo, zajedno svi molimo', objasnila je Husar Rimac.

Instagram 

Podsjetimo, od 2009. Marija je u braku s Vjekoslavom Rimcem, a prije nekoliko godina je oduševila mnoge kada je otkrila da je u 46. godini trudna. Marija i Vjekoslav su roditelji dva sina, Ivana i Nike.