Sin Ecije Ojdanić izrastao je u krasnog mladića: Iza njega je veliki dan, za svoju kumu izabrao je našu poznatu glumicu

Glumica je 14-godišnjeg Jakova dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom.

Instagram

Glumica Ecija Ojdanić voli podijeliti svoje privatne i poslovne uspjehe sa svojim obožavateljima na Instagramu, a zasigurno su joj najdraži uspjesi njezine djece.

Sada se na društvenim mrežama pohvalila kako je njezin sin Jakov preko vikenda imao krizmu i pokazala kako su se proveli.

Instagram 

'Jakovljeva krizma... Predivan dan ispunjen ljubavlju, blagoslovom i prilika da se družimo s najbližima i najdražima! I da Jakov pokaže kako je izabrao najbolju i najzgodniju kumu! Roditelji su se ludo zabavili, a ni mladima nije bilo loše', napisala je Ecija ispod galerije fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu.

Lijepa glumica je otkrila i kako je njezin sin za kumu odabrao glumicu i njezinu dugogodišnju prijateljicu Barbaru Nolu.

Instagram 

Ecija je za ovu prigodu obukla bijelu šljokičastu haljinu s detaljem cvijeta na struku, dok se njezina kolegica odlučila za prozirnu košulju sa srebrnim detaljima i midi rozu suknju.

Mnogi Ecijini pratitelji čestitali su Jakovu i poručili kako je izrastao u krasnog mladića. U komentarima joj se javila i Viktorija Rađa i primijetila da je Jakov sve sličnija glumici.

'Ma koliko je on isti ti', napisala je Viktorija uz mnogo srca. 'A ne vidim ti ja to. Ali, hvala u svakom slučaju', odgovorila joj je glumica.

Instagram 

Slavlje se kasnije održalo u njihovom stanu, a na zabavi su se pridružili i Ksenija Marinković, Matija Šakoronja i Frano Mašković.

Inače, glumica je 14-godišnjeg Jakova dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom.

Ecijina iz prvog braka ima kći Cvitu koja će u svibnju napuniti 19 godina. Ponosna mama tom joj je prigodom prošle godine posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

'Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić... I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne 2, već 3 obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu!', napisala je glumica u emotivnoj objavi.

Inače, glumica je nedavno u intervjuu za Story otkrila je li Cvita krenula njezinim stopama. 'Ne ide u dramsku, mislim da ne pokazuje aspiracije da se time bavi profesionalno', kazala je Ecija.

Bojan Zibar 

'Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja', rekla je glumica.

Više Ecijinih fotografija, pogledajte u galeriji: