Glumica Ecija Ojdanić voli podijeliti svoje privatne i poslovne uspjehe sa svojim obožavateljima na Instagramu, a zasigurno su joj najdraži uspjesi njezine djece.

Ecijina najstarija kći Cvita u svibnju je napunila 18 godina, a ponosna mama tom joj je prigodom posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

'Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić... I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne 2, već 3 obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu!', napisala je glumica u emotivnoj objavi.

Mnogi Ecijini pratitelji poručili su kako je Cvita izrasla u mladu, predivnu damu te pisali da je sve sličnija glumici.

Inače, glumica je nedavno u intervjuu za Story otkrila je li Cvita krenula njezinim stopama. 'Ne ide u dramsku, mislim da ne pokazuje aspiracije da se time bavi profesionalno', kazala je Ecija.

Uz prekrasnu kćer Cvitu, ima i 14-godišnjeg sina Jakova kojeg je dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom

Ecija Ojdanić jedna je od najpoznatijih domaćih glumica
Bojan Zibar 

'Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja', rekla je glumica.

Podsjetimo, Ecija se nedavno pohvalila još jednom lijepom vijesti. Naime, glumica je istrčala maraton u Bratislavi te osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji.

'Kakva nedjelja! Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti! Najkraće, veni, vidi, vici! Bratislava, po treći put! Usprkos savjetima raznih ljudi, i stručnih, a i emotivno angažiranih, koji su svi u glas vikali, ne, ne.. trči half, nemoj maraton, ostani kući, nemoj ništa trčati.. Imala si svojih 5 minuta na Poloju.. Imala sam neki svoj unutarnji glas, motiv, želju, poriv, da se vratim na 'mjesto zločina', i dam sve od sebe.. Prošlu godinu drugo mjesto u kategoriji platila sam rupruturom zadnje lože..', napisala je uz snimku na kojoj prima nagradu.

Inače, Ecija je nedavno osvojila visoko deveto mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu.

Više Ecijinih fotografija, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Ecija Ojdanić