Iz bucke u mršavicu: Slavna glumica uz pomoć jedne stvari izgubila čak 60 kg u par mjeseci

Mnogi su primijetili da je pjevačica zadnjih nekoliko mjeseci drastično smršavjela.

Instagram

Pjevačica Kelly Clarkson se tijekom glazbene karijere često nosila s kritikama zbog svog fizičkog izgleda.

Mediji su često pisali o njezinom višku kilograma, a ona je svojedobno objasnila da je bila najnesretnija kada je bila mršava. Naglasila je i da ne mari što ljudi misle o njezinom izgledu, dok god im se sviđa njezina glazba.

Profimedia 

Mnogi su primijetili kako se Kelly u svom showu pojavljuje iz emisije u emisiju sve tanja i tanja, a mediji pišu da je izgubila 60 kila. Popularna voditeljica i pjevačica sada je odlučila i progovoriti o svom gubitku kilograma i priznala da je koristila lijek za mršavljenje jer je imala pogoršanu krvnu sliku, prenosi Page Six.

'Svi misle da je to Ozempic. Nije, to je nešto drugo, ali pomaže u razgradnji šećera. Očito moje tijelo to ne radi kako treba', kazala je pa dodala kako se pribojavala posljedica zbog problema sa štitnjačom. 

Inače, glazbenica je u više navrata komentirala svoj gubitak kilograma, no do sada nije htjela otkriti da je koristila neki od lijekova za mršavljenje.

Profimedia 

'Smršavjela sam jer sam slušala liječnika. Nekoliko godina ranije, jednostavno nisam. Jedem zdravu mješavinu svega i puno hodam', kazala je Kelly istaknuvši da održava proteinsku dijetu za koju tvrdi da joj odgovara.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji: