'Cijeli život imam prijatelje koji su gay, ali...': Nika Antolos otkrila što je doživjela na putovanju

Nika se osvrnula na ovogodišnji eurovizijski nastup irske predstavnice Bambie Thug,

Instagram

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos nedavno je posjetila Španjolsku u društvu kolegice Pamele Ramljak, a sa svojim obožavateljima svakodnevno je dijelila fotografije s putovanja. Nika je sada odlučila podijeliti i neke dojmove iz Španjolske pa progovorila o svojim LGBTQ+ prijateljima.

'Cijeli život imam prijatelje i poznanike koji su gay. I uvijek su znali i znaju, koliko ih ljubim... Toliko mojih prijateljica koje imaju cure, u prsima nose prevelika srca za ovaj svijet.. Puno njih su vjernici.. Nedavno sam se vratila iz Španolske, konkretno iz, kako kažu 'Gay grada' i gay hotela. Sve muškarci, sem dve transrodne žene. Bilo mi je divno, jer je bilo divnih ljudi.. Molila sam kao što molim i doma, nitko mi nije napadao vjeru, nit’ ja ikog iz bilo kojeg razloga.. Moji prijatelji oduvijek su znali s čime konkretno se ne slažem po vjeri..istina je uvijek bila sastavni dio naših odnosa.. Ali isto tako da svoj bih život dala za bilo koga od njih da zatreba u sekundi. Toliko', napisala je pa dodala:

 'A sad, osvrnimo se na ono čega svi se hvataju, Bambi. Mlada cura, očito ranjena, razočarana i iznevjerena nekim.. Što i sama je navela.. A bol, često pretvori se u ljutnju i frustraciju, te preraste u mržnju. Tako rodi se tama. Bambi mi ne 'smeta', dapače, žao mi je užasno da netko joj je svojim prljavim umom i rukama zaprljao mladost i tako krivo predstavio Boga.. Pa ljudi zamrze Krista, zbog loših ljudi.. Kao za zamrziš kavu, zbog lošeg konobara.. Meni smeta nagon da oponašaš sastavni dio obreda egzorcizma moje vjere-ali naopako ili pak nosiš ,'krunu od trnja' u ime podsmjehivanja mome Bogu. Tu 'toleranciju' koju traže ne razumijem. Jer upravo taj 'nagon' ono je sto hrani se njenom 'tamom'. Nije do nje, već do 'toga'. A “to” je ono sto smeta. 

'Svakom vjerniku u Krista. Već samo puno puta rekla,no ne bojim se ponavljanja jer jest- ja vjerujem i znam da Isus je Bog, koliko god to svijetu možda smetalo, ja protiv istine ne mogu.. I ne brkajte. Jer ne borimo se protiv krvi i mesa. Naprotiv. Ljubav nam je naređena.. Ali istina također. Sve je Isus već rekao, a ja ću samo ponoviti: Lk 21,12-19 Svi će vas zamrziti zbog imena mojega. I bi tako..'

Instagram 

 'Ma Bravoo!!', 'Divno napisano', 'Sve potpisujem', 'Predivno napisano', 'Prekasno rečeno', samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Nika na društvenim mrežama nerijetko dijeli svoje stavove i mišljenja, a nedavno je podijelila citat koji se tiče ovogodišnjeg Eurosonga.

'Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobjedili', stoji u citatu.

Pjevačica je objeručke prihvatila ovo razmišljanje i dodala: 'Uh, kako točno'.

Više Nikinih fotografija pogledajte u galeriji: