Pjevača Nika Antolos sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je tužnu vijest o smrti svog krznenog ljubimca. Slavna Feminnemka podijelila je snimku na kojoj se izmjenjuju fotografije njene kujice Luli kroz godine te se od nje oprostila emotivnom porukom.

'Bok najljepša moja vjeverice…hvala za sve…. Zaspala je u miru..bez boli..na mojim prsima..i glavom na mom vratu..obgrljena..uz poljupce..i sve one rijeci koje je zaslužila… 16.04.2024. Luli, moja dlakava djevojčica…', napisala je.

'Iskrena sućut', 'A joj, ljubim te puno', 'Jako mi je žao. Luli sad trči po nebeskom Raju i opet ćete se sresti, a do tada - uspomene. Moje saučešće tebi i kćerkici', Zlato. Sad vas čuca s najlipših nebeskih livada', samo su neki od komentara obožavatelja.

Luli je uginula sa 14 godina, a pjevačica nikada nije skrivala koliko su povezane. Na društvenim mrežama tako je nerijetko dijelila njihove zajedničke fotografije, a javno govori i o problemima s kojima se suočava u privatnom životu.

Borila se s multiplom sklerozom i nije mogla hodati, a bila je i slijepa na jedno oko. Danas radi kao radijska voditeljica, a na društvenim mrežama promovira vjeru, prirodan izgled i pozitivne životne vrijednosti.

'Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom, a kamoli relaps tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema', rekla je u nedavnom intervjuu za InMagazin.

Više fotografija poznate pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Nika Antolos