'Po šumi širom, bez staze, puta..Ježurka Ježić povazdan luta. Tko još legendarnu Ježurku zna napamet i danas?', upitala je Doris Pinčić Guberović (35) svoje pratitelje na Instagramu ovih dana. Podijelila je fotografiju kojom je pokazala da je dan odlučila provesti u prirodi. Šetala je po šumi i uživala u čistom zraku.

Doris Pinčić
Instagram 

Osim udobnih tenisica i prozračne odjeće, za ovaj 'pothvat' joj je trebala još i torba, koju je napunila sa svim stvarima koje bi joj mogle zatrebati, pogotovo ako su s njom išla djeca. Fotografiju možete pogledati ovdje.

Doris se u subotu vratila u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' nakon što je na malim ekranima nije bilo više od osam mjeseci zbog porodiljnog. U rujnu je rodila treće dijete, djevojčicu Divnu, otkrio je ekskluzivno Story. To je prvo dijete Doris i njezina supruga Davora Guberovića. Doris iz prvog braka s Borisom Rogoznicom ima sina i kćer, a i Davor ima dvoje djece otprije. 

Inače, pratitelji na društvenim mrežama uočili su jedan detalj zbog kojeg su pomislili kako su Doris i Boris skupa proveli vikend. Baš kao što je Doris objavila fotografiju iz šume, objavio ju je i Boris. Doduše, s nekoliko dana zakašnjenja, ali u opisu ispod fotografije je objasnio da je nastala tijekom vikenda.

'Ma kakav vikend je ovo bio! Nadam se da ste izašli iz kuće i uživali u prirodi, jer... mogli ste', napisao je. Iako su Doris i Boris ostali u dobrim odnosima zbog djece, ne zna se jesu li zajedno (i s djecom) hodali po šumi proteklih dana.

Više fotografija Doris kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine