'Po šumi širom, bez staze, puta... Ježurka Ježić povazdan luta', napisala je voditeljica Doris Pinčić Guberović (35), koja je dan odlučila provesti u prirodi.Šetala je po šumi i uživala u čistom zraku. Čini se kako je upravo šetnja zaslužna za njezinu vitku liniju i nakon porođaja. Nisu potrebni posebni rekviziti - samo udobna odjeća i obuća te dobra volja. Doris je još na leđa stavila i torbu koju je napunila sa svim stvarima koje bi joj mogle zatrebati, pogotovo ako su s njom išla djeca. 

Ognjen Golubić voditelj je Dobro jutro Hrtvatska.
Instagram 

'Tko još legendarnu Ježurku zna napamet i danas?', upitala je pratitelje i dobila hrpu komentara. Kako izgleda linija voditeljice nakon porođaja pogledajte ovdje. Iako su je pitali mnogi o kojoj je stazi riječ, ostala je tajnovita po tom pitanju. Pratitelji su joj već u nekoliko navarat pisali kako izgleda fantastično te da je brzo istopila višak kilograma koje je dobila u trudnoći.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' je na porodiljnom dopustu više od osam mjeseci, a gledateljima toliko nedostaje, da stalno po društvenim mrežama ispituju kad će se vratiti. S HRT-a su nam prošlog mjeseca rekli kako će o njezinom povratku pravodobno izvijestiti javnost. 

Doris Pinčić Guberović i suprug Davor Guberović
Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

Doris uživa u majčinstvu, u rujnu je rodila treće dijete, djevojčicu koja se zove Divna, kako je Story ekskluzivno objavio. To je prvo dijete koje je dobila s Davorom Guberovićem, a iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine